No bake -kakku

No bake -kakku

Arvioi

(13)

Herkullinen juhlava "huijauskakku", raakakakku rahkasta ja kookoksesta, ei paistamista. Kakku hyydytetään kookoksen, limen ja valkosuklaan avulla. Mustaherukka kruunaa komeuden.

Ainekset

Reseptistä valmistuu 10 annosta

Pohja

  • 1½ dl cashewpähkinöitä
  • 1 dl kaurahiutaleita
  • 2 rkl kookosöljyä
  • 1 rkl juoksevaa hunajaa

Täyte

  • 2 limeä
  • 150 g valkosuklaata
  • 3 rkl kookosöljyä
  • 2½ dl kookoskermaa
  • 3 prk Arla Keittiö mustaherukkarahkaa

Koristeeksi

  • mustaherukoita
  • kookoslastuja
  • minttua

Tee näin:

Tee näin:

Pyöräytä pähkinät murskaksi blenderissä tai rouhi veitsellä. Pehmennä kookosöljy mikrossa. Sekoita pähkinärouheeseen kaurahiutaleet, kookosöljy ja hunaja. Pingota kapean (18–20 cm) irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi. Painele pohja vuokaan ja nosta jääkaappiin täytteen valmistamisen ajaksi. Raasta limeteistä kuori ja purista mehu. Sulata valkosuklaa varovasti mikrossa tai vesihauteessa. Sekoita suklaan joukkoon kookosöljy. Vaahdota kookoskermaa minuutin ajan sähkövatkaimella. Sekoita joukkoon rahkat ja limen mehu sekä kuori. Lisää valkosuklaa-kookosöljyseos koko ajan vatkaten. Kaada täyte pohjan päälle kakkuvuokaan. Peitä kakku kelmulla ja nosta jääkaappiin. Anna kakun hyytyä yön yli.