Pääsiäiskakku höyhenillä - brushstroke cake
1 tunti 45 minuuttia
•
Pääsiäisen mehevimmässä kakussa maistuu raikas mangorahka. Näyttävä höyhenkakku vaatii kärsivällisyyttä, mutta palkitsee tekijänsä.
Tee näin:
Valmista pohja
Valmista täyte
Kasaa kakku
Koristele kakku
Ainekset
Pohja
Kananmunia
|
4 |
---|---|
Erikoishienoa sokeria
|
1½ dl |
Vaniljasokeria
|
2 tl |
Vehnäjauhoa
|
1½ dl |
Perunajauhoja
|
1 dl |
Leivinjauhe
|
½ tl |
Täyte
Liivatelehtiä
|
4 |
---|---|
2 prk | |
Sokeria
|
½ dl |
Passionhedelmää
|
3 |
2 dl |
Kostutus
Mango-passionmehua
|
1 dl |
---|
Kuorrute
300 g | |
Tomusokeri
|
3 dl |
3 rkl | |
Luomu sitruuna
|
1 |
Koristelu
Erivärisiä candy melts nappeja (keltaista, oranssia, sinistä ja vaaleanpunaista)
|
150 g |
---|---|
Pieniä suklaamunaa
|
|
Kultaisia koristerakeita
|
|
Pronssista tai kultaista tomuväriä
|