Vastuullisuus Arlalla

Arla luo maidon­tuotannon kestävää tulevaisuutta

Toimimme paremman tulevaisuuden hyväksi

Me Arlalla pyrimme rakentamaan parempaa tulevaisuutta seuraaville sukupolville. Uskomme, että planeettamme suojeleminen on välttämätöntä, jotta voidaan tuottaa ravitsevaa ja kestävää ruokavaliota tukevia tuotteita. Tämän takia olemme ryhtyneet toimeen.

Otamme jatkuvasti askeleita eteenpäin, jotta saavutamme tavoitteemme. Tavoitteenamme on vähentää hiilidioksidipäästöjä, tukea luonnollisia ekosysteemejä, vähentää hävikin määrää sekä tuoda asiakkaamme ja kuluttajat lähemmäksi maitotuotteiden hyvyyttä.

Olemme tietoisia siitä, että meidän on tehtävä entistä enemmän ja olemmekin valmiita kohtaamaan tulevaisuuden haasteet. Lue lisää alta tekemistämme toimista, jotta planeettamme ja sen ihmiset voivat hyvin myös tulevaisuudessa.

#arlateot

Hyvinvoiva planeetta

#arlateot

Hyvinvoivat ihmiset

Kuuntele nyt!

Food & Future -podcast

Miltä näyttää ruoan vastuullinen tulevaisuus? Food & Future -podcastissa keskustellaan vastuullisen ruoan tulevaisuudesta ja jaetaan vinkkejä ilmastoahdistuksen lievittämiseen.

Vieraina jaksoissa mm. Mimmit sijoittaa -median perustaja Pia-Maria Nickström, kirjailija Satu Rämö ja yhteiskunnallinen keskustelija Emmi Nuorgam. Keskustelua juontaa ravitsemusasiantuntija Heidi Puharinen Ruokaklinikalta.

Vapaat ja laiduntavat lehmät

Kun lehmä saa olla lehmä, se voi paremmin

Laidunnus on superteko biodiversi­teetille

Arla luomu

Hyväksi maaperälle lehmille ja pörriäisille

Arla osallistuu YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden toteuttamiseen

Arla osallistuu YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden toteuttamiseen

Arla Foods -konserni osallistuu YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden toteuttamiseen eri maissa liiketoiminnan ja sitoumuksien kautta. Keskitymme tavoitteisiin, jotka liittyvät ruokaan, ympäristöön ja ilmastoon, koska ne liittyvät suoraan arvoketjuumme. Näillä sivuilla kerromme, mihin kestävän kehityksen tavoitteisiin Arla Suomen toiminnalla on suurin vaikutus.