Tehty ravitsemaan
Ruoka

Tehty ravitsemaan

Herkulliset tuotteemme on tehty ravitsemaan sinua ja läheisiäsi. Maitotuotteiden sisältämien hyvien ravintoaineiden ansiosta voit nauttia niitä kohtuullisesti päivittäin osana terveellistä ruokavaliota*.

MAITOTUOTTEET TULEVAISUUDEN RUOKAVALIOISSA

Olet saattanut pohtia, voivatko maitotuotteet olla osa tulevaisuuden ruokavaliota. Kyllä voivat. Maailman terveysjärjestö WHO:n, YK:n elintarvike- ja maatalousjärjestö FAO:n ja kansalliset suositukset ympäri maailmaa suosittelevat maitotuotteita kohtuullisissa määrissä osana terveellistä ruokavaliota niiden ympäristövaikutuksista huolimatta. Maito on yksi maailman tärkeimmistä kalsiumin, proteiinin ja monien muiden ravintoaineiden lähteistä.

Maitotuotteet tulevaisuuden ruokavalioissa

LASILLINEN HYVÄÄ

Kun nautit lasillisen maitoa tai kaadat maitoa aamupuurosi joukkoon, teet hyvinvointiasi tukevan päätöksen. Vain yksi lasillinen maitoa kattaa suuren osan suositellusta päivittäisestä proteiinin, kalsiumin, B12-vitamiinien, B2-vitamiinien ja monien muiden ravintoaineiden saannista (lähde: EU:n elintarviketiedot, s. 44). Jokaisessa lasillisessa on paljon luonnollista hyvää.

Tyttö juo lasista maitoa

AUTAMME SINUA SYÖMÄÄN HYVIN

Haluamme auttaa sinua syömään ja voimaan hyvin kotona ja tien päällä, olitpa sitten 2-vuotias tai 102-vuotias. Voit sukeltaa ruoanlaiton palkitsevaan maailmaan tutustumalla resepteihimme. Kun tiedät, mistä ruokasi tulee ja osaat itsekin valmistaa ruokaa, sinun on helpompi tehdä terveellisiä ja herkullisia valintoja.

AUTAMME SINUA SYÖMÄÄN HYVIN

VÄHENNÄMME RUOKAHÄVIKKIÄ

Ruokahävikin vähentäminen on hyväksi planeetalle ja lompakollesi. Miksi? Koska ruoan pois heittäminen on kaikkien sen valmistamiseen käytettyjen resurssien tuhlaamista. Siksi pyrimme aina vähentämään hävikkiä ennen kuin ruoka päätyy lasiisi tai lautasellesi – ja auttamaan sinua vähentämään hävikin syntymistä kotona. 

Kaipaatko vinkkejä ruokahävikin vähentämiseen? Tarjoamme hyödyllisiä niksejä, joilla pääset alkuun. Kerromme esimerkiksi, miten tarkistaa, onko ruoka syötävää parasta ennen päiväyksen jälkeen, käteviä ateriasuunnitelmia ja nerokkaita tapoja käyttää tähteitä.

VÄHENNÄMME RUOKAHÄVIKKIÄ

RAVINTOA USEAMMILLE

Missä tahansa päin maailmaa asutkin, hyvä uutinen on, että maidon korkea ravintoarvo sen suhteellisen edulliseen hintaan nähden tekee maitotuotteista sinulle edullisen ja ravitsevan ruoan.  Visiomme mukaisesti haluamme tuoda terveyttä ja inspiraatiota maailmaan sekä pyrimme tuomaan ravitsevaa ruokaa entistä useampien saataville – kuten maitojauhetuotteitamme, joihin miljoonat luottavat ravintoaineiden saannin lisäämiseksi.

RAVINTOA USEAMMILLE