Oletko valmis ottamaan osaamisesi käyttöön?

Tule meille töihin

Haluatko olla osa työyhteisöä, jolla on suuria tavoitteita, haastavia tehtäviä ja runsaasti kehitysmahdollisuuksia? Jos vastasit kyllä, on Arla yritys sinulle.

Me uskomme Arlalla, että maito on luonnon paras elintarvike. Valmistamme maidosta jogurttia, juustoa, voita ja monia muita meijerituotteita jokaisen suomalaisen arkeen ja juhlaan. Yhdistämme perinteisen käsityön maailmanluokan teknologisiin ratkaisuisin samalla varmistaen, että kunnioitamme luontoa tuotantoketjun jokaisessa vaiheessa – aina maitotilalta keittiöösi asti.

Arlalla olet osa maailman viidenneksi suurinta meijerialan yritystä. Yhdessä motivoituneiden ja sitoutuneiden kollegojen kanssa olet mukana luomassa korkealuokkaisia ja laadukkaita meijerituotteita.

Tutustu Arlaan työnantajana! Löydät meidät LinkedInistä ja Pinterestistä. Olemme myös Twitterissä - tule tviitailemaan kanssamme!

Avoinna olevat työpaikat

Käy kurkkaamassa avoinna olevat työpaikat

Tietosuojaseloste

Arla kunnioittaa yksityisyyden suojaasi. Tutustu työnhakijoita koskevaan tietosuojaselosteeseen.

Arla - tulevaisuuden työpaikka

Me Arlalla uskomme, että maito on luonnon paras elintarvike. Tutustu alla olevan videon myötä Arlaan työnantajana. Katso, mikä työntekijöillemme on työyhteisössä tärkeää ja miten Arlalla toimitaan.

Arla

Tulevaisuuden työpaikka

Lue lisää