Oletko valmis ottamaan osaamisesi käyttöön?

Tule meille töihin

Haluatko olla osa työyhteisöä, jolla on suuria tavoitteita, haastavia tehtäviä ja runsaasti kehitysmahdollisuuksia? Jos vastasit kyllä, on Arla yritys sinulle.

Me uskomme Arlalla, että maito on luonnon paras elintarvike. Valmistamme maidosta jogurttia, juustoa, voita ja monia muita meijerituotteita jokaisen suomalaisen arkeen ja juhlaan. Yhdistämme perinteisen käsityön maailmanluokan teknologisiin ratkaisuisin samalla varmistaen, että kunnioitamme luontoa tuotantoketjun jokaisessa vaiheessa – aina maitotilalta keittiöösi asti.

Arlalla olet osa maailman viidenneksi suurinta meijerialan yritystä. Yhdessä motivoituneiden ja sitoutuneiden kollegojen kanssa olet mukana luomassa korkealuokkaisia ja laadukkaita meijerituotteita.

Tutustu Arlaan työnantajana! Löydät meidät LinkedInistä ja Pinterestistä. Olemme myös Twitterissä - tule tviittailemaan kanssamme!

AVOINNA OLEVAT TYÖPAIKAT SUOMESSA

Käy kurkkaamassa avoinna olevat työpaikat

AVOIN HAKEMUS

Etkö löytänyt sinulle sopivaa avointa työtehtävää? Voit täyttää avoimen hakemuksen täällä:        AVOIN HAKEMUS. Säilytämme avoimia hakemuksia neljän kuukauden ajan. Kerrothan minkä tyyppiset tehtävät vastaavat parhaiten mielenkiintoasi.

TIETOSUOJASELOSTE

Arla kunnioittaa yksityisyyden suojaasi. Tutustu työnhakijoita koskevaan tietosuojaselosteeseen täällä.

ARLA - TULEVAISUUDEN TYÖPAIKKA

Me Arlalla uskomme, että maito on luonnon paras elintarvike. Tutustu alla olevan videon myötä Arlaan työnantajana. Katso mikä meille työntekijöille on tärkeää työyhteisössä ja miten Arlalla toimitaan.

 

Arla

Tulevaisuuden työpaikka

Työ ja ura

AVOIMET TYÖPAIKAT

Haluatko työskennellä kanssamme? Selvitä, mitä paikkoja on tarjolla juuri nyt ...

LUE LISÄÄ

Lue lisää