SUOJAA TUOTTEILLE JA KIERTOTALOUTTA
Pakkaus

SUOJAA TUOTTEILLE JA KIERTOTALOUTTA

Kun viet suosikkituotteesi kotiin, odotat sen säilyvän tuoreena vielä päivien ajan. Tämän mahdollistaa hyvä pakkaus. Nykyään pakkauksilta odotetaan paljon muutakin. Siksi tavoitteenamme on, että vuoteen 2025 mennessä pakkauksemme ovat täysin kierrätettäviä ja että ne valmistetaan vuoteen 2030 mennessä kokonaan ilman fossiilipohjaista neitseellistä muovia*.

TAVOITTEENA KIERRÄTETTÄVYYS

Kierrätätkö maitotuotteiden pakkaukset kotona? Silloin tiedät, että lajitteleminen vaatii paneutumista. Vaivannäölläsi on kuitenkin merkitystä. Me haluamme auttaa sinua käyttämällä pakkausmateriaaleja, joilla voi olla monta elämää. Siksi vuoden 2022 loppuun mennessä 93 prosenttia tuotteidemme pakkauksista oli tehty kierrätettäväksi. Miksi pyrimme saavuttamaan 100 prosenttia vuoteen 2025 mennessä? Teemme oman osamme, jotta voimme auttaa sinua tekemään omasi.

Tavoitteena kierrätettävyys

VÄHEMMÄN JA PAREMPAA MUOVIA

Kun nautit jogurttipurkin viimeisen lusikallisen, on mukava tietää, että purkki on kierrätettävä. Sen lisäksi haluamme varmistaa, että pakkauksemme on tehty entistä paremmista materiaaleista. Siksi olemme asettaneet tavoitteeksemme poistaa kaiken fossiilipohjaisen neitseellisen muovin pakkauksistamme vuoteen 2030 mennessä. Joissakin tapauksissa korvaamme muovia myös puukuidusta valmistetuilla materiaaleilla kuten kartongilla. Kun se ei ole mahdollista, käytämme joko kierrätettyjä tai uusiutuvista materiaaleista valmistettuja muoveja.

Vähemmän ja parempaa muovia Arlan pakkauksissa

RUOAN TURVALLISUUS AINA ENSIN

Puhumme pakkausten kohdalla paljon kierrätettävyydestä ja materiaalien käytöstä. Ensisijaisesti hyvin suunnitellun pakkauksen on kuitenkin pidettävä suosikkijogurttisi tai -maitosi tuoreena ja turvallisena syödä. Riippumatta siitä, vaihdammeko kierrätettyihin materiaaleihin vai kehitämmekö yhteistyössä uraauurtavia pakkausmateriaaleja, kuten täysin kuitupohjaisia ratkaisuja, emme koskaan tingi elintarviketurvallisuudesta.

RUOAN TURVALLISUUS AINA ENSIN