Suklaajuustokakku

Suklaajuustokakku

Herkullinen suklaajuustokakku on sopiva tarjottava suklaanystäville. Valmista tämä suklaajuustokakku uunissa hyydyttämisen sijaan. Tutustu reseptiin!

Tee näin:

Suklaajuustokakku
  • Tämä suklaajuustokakku paistetaan uunissa. Aloita kakun valmistus kuumentamalla uuni 175°C asteeseen.
  • Valmista ensiksi kakunpohja. Murskaa tai jauha keksit hienoksi monitoimikoneessa.
  • Sulata voi ja sekoita keksimuruihin.
  • Painele murutaikina irtopohjavuoan pohjalle (vuoka n. 26 cm läpimitaltaan).
  • Paista suklaajuustokakun pohja uunin keskitasossa n. 7 min ajan.
Valmista täyte ja paista kakku
  • Sekoita keskenään rahka, tuorejuusto, sokeri ja munat tasaiseksi seokseksi.
  • Taittele suklaa paloiksi ja sulata suklaa mikroaaltouunissa tai vesihauteessa, anna hetki jäähtyä.
  • Lisää n. 1 dl täyteseosta sulatettuun suklaaseen voimakkaasti vatkaten.
  • Lisää loput täytteestä samalla tavalla, kunnes täyte on hyvin sekoitettu.
  • Kaada suklaatäyte keksipohjalle ja paista suklaajuustokakku uunissa n. 35 – 40 minuutin ajan.
  • Käännä lämmöt pois uunista ja avaa luukkua raolleen, jätä suklaajuustokakku uuniin vielä noin 20 minuutiksi. Näin täyte ei halkeile.
  • Anna suklaajuustokakun jäähtyä täysin ennen tarjoilua.
Valmis!

Ainekset

Suklaajuustokakku
Digestive-keksiä
10
75 g
Täyte
Arla Lempi Maitorahka 0,2 % laktoositon
250 g
Maustamatonta tuorejuustoa
500 g
Kananmunaa
2
Hienoa sokeria
1 dl
Tummaa suklaata kaakao pitoisuus n. 40%
200 g
Vadelmakastike
Tuoreita tai pakastevadelmia (kotimaisia)
2 dl
Hienoa sokeria
3 rkl
Lisää herkullisia ideoita