Suklaajuustokakku

Suklaajuustokakku

Mikä tekee jo valmiiksi herkullisesta juustokakusta vieläkin paremman? No suklaa tietenkin!
Arvioi (6)

Minun arvosanani

Suklaajuustokakku

Mikä tekee jo valmiiksi herkullisesta juustokakusta vieläkin paremman? No suklaa tietenkin!

Reseptistä valmistuu 8 annosta

Pohja

Täyte

Koristeluun

  • vadelmia
  • mintunlehtiä

Ohjeet

Murskaa keksit ja lisää joukkoon sulatettu voi. Painele seos leivinpaperilla vuorattuun tai voideltuun irtopohjavuokaan. Sekoita tuorejuusto sekä maitorahka tasaiseksi, kiiltäväksi massaksi. Sulata suklaa vesihauteessa. Sekoita tuorejuustoseoksen joukkoon sokeri sekä kananmunan keltuaiset. Lisää lopuksi joukkoon vesihauteessa tai mikroaaltouunissa sulatettu suklaa ja sekoita tasaiseksi. Kaada massa vuokaan ja paista 200 °C:ssa noin tunti. Jäähdytä juustokakku ennen tarjoilua. Koristele vadelmilla ja mintunlehdillä.

Vinkit

Vinkki! Jos haluat tehdä kakusta version joka on täysin gluteeniton, korvaa pohjan 10 Digestive-keksiä gluteenittomilla välipalakekseillä.

Suositellut tuotteet