Oreo juustokakku

Oreo juustokakku

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(7)

Oreo juustokakku on klassikkoherkku. Suussasulava Oreo juustokakku valmistuu uunissa, muista varaa aikaa jäähdyttämiselle ja koristelulle. Tutustu reseptiin!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Pohja

Täyte

Liittyvät reseptit

Tee näin:

Tee näin:

Pohja

1. Kuumenna uuni 200 °.

2. Sulata voi. Pingota leivinpaperi irtokakkuvuon pohjalle (24 cm läpimitta)

3. Aja keksit hienoksi monitoimikoneessa ja sekoita sulatettu voi keksimuruihin.

4. Painele taikina vuoan pohjalle ja paista uunin keskitasossa 8 – 10 min. Ota uunista ja anna jäähtyä.

Täyte

1. Alenna uunin lämpötilaa 150 °. Hienonna 2/3 kekseistä hienoksi.

2. Sekoita tuorejuusto, sokeri, vaniljasokeri ja crème fraiche keskenään. Lisää munat yksitellen vatkaten, viimeisenä keltuainen. Lisää sitruunankuori ja keksimurut täytteeseen.

3. Kaada täyte pohjan päälle, paista uunin keskitasossa 50-60 min. Käännä uunista lämpö pois ja anna kakun paistua jälkilämmössä vielä noin 1 tunti. Anna kakun jäähtyä.

4. Anna kakun tekeytyä kylmässä vähintään 6 tuntia, mieluimmin yli yön, että se hyytyy kunnolla.

5. Murskaa loput kekseistä. Vaahdota kerma. Koristele kakku kermavaahdolla ja keksimuruilla ennen tarjoilua.

Lisää herkullisia ideoita