Raparperi-kaurakakku

Raparperi-kaurakakku

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(6)

Mehukkaan raparperinen kaurakakku vie kielen mennessään. Tarjoile kakku smetananokareen kera!

Liittyvät reseptit

Ainekset

Reseptistä valmistuu 8 annosta

Täyte

Pohja

Tee näin:

Tee näin:

Kuumenna uuni 175°. Valmista ensin täyte: Paahda kaurahiutaleet kuumalla ja kuivalla paistinpannulla, ota hiutaleet pois. Kypsennä raparperipaloja hetken voissa pannulla. Sekoita raparperien joukkoon 1 ½ dl kaurahiutaleista, hunaja ja kaneli. Pohja: Vatkaa sokeri ja munat. Sekoita joukkoon sulatettu voi ja jauhot joihin on sekoitettu leivinjauhe. Voitele vuoka ja ripottele loput (½ dl ) kaurahiutaleista vuoan reunoille. Kaada taikina vuokaan. Levitä raparperitäyte taikinan päälle. Paista uunin keskiosassa noin 30 minuuttia. Anna jäähtyä. Tarjoile smetanan kera.