Raparperipiirakka

Raparperipiirakka

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(37)

Raparperipiirakka on yksi suomalaisten suosikkipiirakoista. Sen samaan aikaan hapokas ja raikas maku hivelee makunystyröitä.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Reseptistä valmistuu 8 annosta

Täyte

  • 5 dl raparperia paloina
  • 2 dl Arla Lempi hapatettua kermaa
  • sokeria

Lisää herkullisia ideoita

Tee näin:

Tee näin:

  1. Sekoita kananmunat, 1.5 dl sokeria, sulatettu voi ja maitorahka keskenään yhdessä kulhossa.
  2. Ota esiin toinen kulho ja sekoita siinä 4dl venhäjauhoja, leivinjauhe, vaniljasokeri ja kardemumma.
  3. Yhdistä taikinat nostellen sekaisin.
  4. Ota sivuun 1 rkl taikinaa ja sekoita siihen ½ dl sokeria ja ½ dl vehnäjauhoja ja jätä muru odottamaan.
  5. Kauli taikina n. 25 cm piirakkavuokaan.
  6. Ripottele pinnalle raparperit.
  7. Ripottele muru pinnalle.
  8. Paista 175c uunissa n. 40 minuuttia kunnes kypsä keskeltä.
  9. Tarjoile piirakan kanssa sokerilla maustettua ja vaahdotettua Lempi hapatettua kermaa!.

Vinkki

Vinkki: Tuplaa ohje ja saat uunipellillisen piirakkaa!

Katso myös nämä