Raparperipiiras
2 tuntia
•
Raparperipiiras on suomalaisten suosima kesäherkku eikä suotta! Tarjoile raikas ja mehevä raparperipiiras kermaisen vaniljakastikkeen kanssa.
Tee näin:
Raparperipiiras
Pakastusvinkki
Osan raparperipiiraasta voi hyvin pakastaa ja nauttia sopivana hetkenä.
Ainekset
Piiraspohja
Raparperia
|
500 g |
---|---|
Luomu ruokosokeria
|
130 g |
Sokeria
|
130 g |
Isoja kananmunia
|
2 |
Sitruunamehua
|
1 rkl |
Sitruunankuorta
|
2 tl |
100 g | |
120 g | |
Vehnäjauhoja
|
165 g |
Vaniljasokeria
|
2 tl |
Leivinjauhetta
|
1 tl |
Suolaa
|
1 tl |
Crumble
Vehnäjauhoja
|
125 g |
---|---|
Ruokosokeria
|
50 g |
60 g | |
Vaniljasokeria
|
1 tl |
Kanelia
|
1 tl |
Kermainen vaniljakastike
2 dl | |
80 g | |
Tomusokeria
|
1 rkl |
Vaniljasokeria
|
1 tl |