Helppo raparperipiirakka

Helppo raparperipiirakka

45 minuuttia
Helppo raparperipiirakka valmistuu nopeasti. Tarjoile raparperipiirakka vaahdotetun vispikerman kanssa. Kokeile helppoa reseptiä!
https://www.arla.fi/reseptit/helppo-raparperipiirakka/

Tee näin:

Helppo raparperipiirakka
  • Kuumenna uuni 200 asteeseen.
  • Käsittele ensiksi raparperi. Pese raparperin varret huolellisesti ja katkaise valkoinen osa juuresta. Leikkaa raparperi noin 1–1,5 cm pituisiksi paloiksi.
  • Kaada palat piirakkavuokaan ja ripottele päälle siirappia.
  • Valmista helpon raparperipiirakan taikina. Sekoita voi, jauhot, kaurahiutaleet ja sokeri tasaiseksi taikinaksi.
  • Murusta taikina piirakkavuokaan raparperien päälle. Paista raparperipiirakka uunin keskitasolla noin 30 minuuttia.
  • Tarjoile lämmin raparperipiirakka vaahdotetun vispikerman kanssa. Helppoa ja herkullista!
Valmis!

Ainekset

Helppo raparperipiirakka
Raparperia
1 l
125 g
Vehnäjauhoa
2 dl
Kaurahiutale
2 dl
Ruokosokeria
1½ dl
Vaaleaa siirappia
½ dl
Lisää herkullisia ideoita
Raparperipiirakka
45 minuuttia
Raparperipiirakka
(38)
Raparperitorttu
60+ min
Raparperitorttu
(2)
Raparperimuffinit
40 minuuttia
Raparperimuffinit
(2)