Mansikka-raparperijuustokakku
2 tuntia
•
Mansikka-raparperijuustokakku kruunaa kesäisen iltapäivän! Raparperi, tuorejuusto ja vanilja sopivat täydellisesti yhteen. Kokeile raikasta juustokakkua!
Tee näin:
Mansikka-raparperijuustokakku
Vinkki
Leikkaa veitsellä juustokakun reunan ympäriltä heti, kun se tulee uunista, jotta vältyt halkeamilta.
Ainekset
Kakkupohja
Digestive-keksejä
|
15 |
---|---|
75 g | |
Kardemummaa
|
1 tl |
Täyte
Mansikoita
|
100 g |
---|---|
Raparperia
|
300 g |
Sokeria
|
2 dl |
Maustamatonta tuorejuustoa
|
500 g |
---|---|
Sokeria
|
1 dl |
Kananmunat
|
3 |
Kananmunan keltuaisia
|
3 |
Vaniljajauhetta
|
1 tl |
Koristeluun
Mansikoita
|
1 l |
---|---|
Sitruunamelissaa
|
½ ruukku |
Tomusokeri
|