Minttu-raparperisuklaakakku

Minttu-raparperisuklaakakku

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Raikas minttu-raparperisuklaakakku syntyy käden käänteessä reseptillämme.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Reseptistä valmistuu 8 annosta

Pohja

Raparperihilloke

  • 1 dl raparperia paloina
  • 1 rkl hunajaa
  • 1 tl sokeria
  • 2 rkl silputtua minttua

Tarjoiluun

Tee näin:

Tee näin:

Aloita raparperihillokkeesta. Kiehauta raparperi, hunaja ja sokeri kattilassa hillomaiseksi noin 5 minuutin ajan. Anna jäähtyä. Sekoita joukkoon minttu. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Sulata voi ja anna jäähtyä. Vatkaa kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi ja sekoita joukkoon sula voi. Yhdistä jauhot, kaakao ja vaniljasokeri keskenään. Sekoita jauhoseos muna-sokerivaahtoon. Sekoita lopuksi hilloke taikinaan. Kaada seos voideltuun ja jauhotettuun irtopohjavuokaan (halkaisija 24 cm). Paista uunin keskiosassa noin 20 minuuttia. Koristele suklaakakku ennen tarjoilua kermavaahdolla, mintulla ja raparperilla.

Lisää herkullisia ideoita