Vinkki! Kakku toimii hyvin myös mökkitarjottavana, sillä kakkupohjan voi tehdä valmiiksi jo paria päivää aikaisemmin, kuljettaa mukana vaikka kesämökille ja täyttää vasta hetki ennen tarjoilua.
150 g | |
Fariinisokeria
|
1 dl |
Sokeria
|
1 dl |
Kananmunia
|
2 |
Sitruunankuori
|
1 |
Sitruunamehua
|
½ dl |
½ prk | |
Vehnäjauhoja
|
4½ dl |
Leivinjauhetta
|
1½ tl |
Raparperia
|
400 g |
---|---|
Hillosokeria
|
2 dl |
Rosmariinin oksia
|
3 |
1 prk | |
½ prk | |
2 dl |
noin 1 dl | |
Kourallinen pistaasipähkinöitä
|
|
Rosmariinin oksia
|
2 |
Raparperia suikaleina
|