Maailman Paras Raparperipiirakka

Maailman Paras Raparperipiirakka

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(42)

Tämä raparperipiirakka on todellakin nimensä veroinen, eli Maailman Paras Raparperipiirakka.

Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 500 g raparperia
  • ½ rkl perunajauhoja
  • 1 tl kanelia
  • 4 rkl sokeria

Tarjoiluun

  • 2½ dl vaniljakastiketta

Tee näin:

Tee näin:

Kuumenna uuni 225 °C asteiseksi. Viipaloi raparperi. Sekoita raparperi, perunajauho, kaneli ja sokeri keskenään ja kaada uunivuokaan. Sekoita kaurahiutaleet, vehnäjauho ja sokeri kulhossa. Lisää paloiteltu voi ja sekoita murutaikinaksi. Lusikoi taikina raparperien päälle. Paista uunin keskitasolla noin 20 minuuttia. Tarjoa raparperipiirakka kevyesti vaahdotetun vaniljakastikkeen tai vaikkapa maustetun rahkan kera.

Vinkki

Tiesitkö, että taikinamurun sijaan voit käyttää myös italialaisia mantelikorppuja? Murenna n. 100 g korppuja ja sekoita 1 dl sulatettua Meijerivoita.

Vinkki

Kokeile myös toista paistoksen tyyppistä, murupintaista raparperipiirakkaa!