Raparperipiirakka pellillinen

Raparperipiirakka pellillinen

Alkukesän herkku raparperipiirakka valmistuu helposti. Loihdi vaikka koko pellillinen raparperipiirakkaa tällä herkullisella reseptillä!
https://www.arla.fi/reseptit/raparperipiirakka-pellillinen/

Tee näin:

  • Aloita valmistamaan pellillinen raparperipiirakkaa kuumentamalla uuni 200 asteeseen.
  • Sulata voi ja anna jäähtyä.
  • Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
  • Sekoita keskenään vehnäjauhot, leivinjauhe ja vaniljajauhe.
  • Kääntele jauhoseos munavaahtoon ja lisää sulatettu voi sekä maito, vatkaa nopeasti tasaiseksi taikinaksi.
  • Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille (n. 30x40 cm).
  • Ripottele taikinan pinnalle raparperipalaset ja raesokeri.
  • Paista raparperipiirakka uunin keskitasossa noin 20 minuuttia.
  • Tarjoile valmis raparperipiirakka vaniljakastikkeen tai -jäätelön kanssa.
Valmis!

Ainekset

Raparperipiirakka pellillinen
Ingmariini® Juokseva rasvaseosta
2 dl
Kananmunia
3
Sokeria
4 dl
Vehnäjauhoja
8 dl
Leivinjauhetta
1 rkl
Vaniljajauhetta
½ tl
4 dl
Raparperia viipaleina
1 l
Raesokeria
½ dl
Lisäksi
Vaniljakastiketta tai vaniljajäätelöä
Lisää herkullisia ideoita