Raparperipiirakka pellillinen

Raparperipiirakka pellillinen

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Alkukesän herkku raparperipiirakka valmistuu helposti. Loihdi vaikka koko pellillinen raparperipiirakkaa tällä herkullisella reseptillä!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}

Ainekset

Reseptistä valmistuu 20 palaa

Ainkset

Lisäksi

  • vaniljakastiketta tai vaniljajäätelöä

Tee näin:

Tee näin:

1. Aloita valmistamaan pellillinen raparperipiirakkaa kuumentamalla uuni 200 asteeseen.
2. Sulata voi ja anna jäähtyä. Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita keskenään vehnäjauhot, leivinjauhe ja vaniljajauhe.
3. Kääntele jauhoseos munavaahtoon ja lisää sulatettu voi sekä maito, vatkaa nopeasti tasaiseksi taikinaksi. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille (n. 30x40 cm).
4. Ripottele taikinan pinnalle raparperipalaset ja raesokeri. Paista raparperipiirakka uunin keskitasossa noin 20 minuuttia.
5. Tarjoile valmis raparperipiirakka vaniljakastikkeen tai -jäätelön kanssa.

Lisää herkullisia ideoita