Ajankohtaista
Reseptit
Tuotteet
Food & Future
Vastuullisuus
Tietoa meistä
Arla
Reseptit
Cappuccinokakku
Cappuccinokakku
60+ min
•
Kommentit
Täyteläinen cappuccinokakku valmistuu vain kolmesta raaka-aineesta. Kruunaa ateria ja tarjoile kaunis cappuccinokakku jälkiruokana!
Tee näin:
Kuumenna uuni 140 asteeseen.
Pingota leivinpaperi 16 cm halkaisijan kokoisen irtopohjavuoan pohjalle. Sivele vuoan reunat voilla.
Valmista cappuccinokakun pohja. Sulata voi. Murskaa suklaakeksit hienoksi jauheeksi ja sekoita joukkoon sulatettu voi. Painele seos vuoan pohjalle.
Notkista cappuccinorahkat kulhossa ja kaada vuokaan keksipohjan päälle.
Paista cappuccinokakku uunin alatasolla 50 minuuttia. Käännä uuni pois päältä ja jätä kakku jälkilämpöön 20 minuutiksi.
Anna kakun jäähtyä huoneenlämpöiseksi ja siirrä se tekeytymään jääkaappiin yön yli.
Siirrä cappuccinokakku tarjoilulautaselle ja koristele suklaakekseillä.
Valmis!
Ainekset
Suklaakeksejä
100 g
Arla voita
40 g
Arla cappucinorahkaa
5 prk
Lisää herkullisia ideoita
1 tunti
Paistettu piparkakkurahkakakku
(56)
Glögijuustokakku
(37)
1 tunti
Piparminttusuklaakakku
(28)
Katso myös nämä
60+ min
Rahkakakku
(5)
Vanilja-karhunvatukkatäytekakku
(8)
1 tunti
Mansikka-britakakku
(3)
60+ min
Kirsikkasuklaakakku
(4)
Kaikki reseptit