Cappuccinokakku

Cappuccinokakku

60+ min
Täyteläinen cappuccinokakku valmistuu vain kolmesta raaka-aineesta. Kruunaa ateria ja tarjoile kaunis cappuccinokakku jälkiruokana!
https://www.arla.fi/reseptit/cappuccinokakku/

Tee näin:

  • Kuumenna uuni 140 asteeseen.
  • Pingota leivinpaperi 16 cm halkaisijan kokoisen irtopohjavuoan pohjalle. Sivele vuoan reunat voilla.
  • Valmista cappuccinokakun pohja. Sulata voi. Murskaa suklaakeksit hienoksi jauheeksi ja sekoita joukkoon sulatettu voi. Painele seos vuoan pohjalle.
  • Notkista cappuccinorahkat kulhossa ja kaada vuokaan keksipohjan päälle.
  • Paista cappuccinokakku uunin alatasolla 50 minuuttia. Käännä uuni pois päältä ja jätä kakku jälkilämpöön 20 minuutiksi.
  • Anna kakun jäähtyä huoneenlämpöiseksi ja siirrä se tekeytymään jääkaappiin yön yli.
  • Siirrä cappuccinokakku tarjoilulautaselle ja koristele suklaakekseillä.
Valmis!

Ainekset

Suklaacookieita
100 g
40 g
5 prk
Lisää herkullisia ideoita