Piparminttusuklaakakku

Piparminttusuklaakakku

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(2)

1 tunti

Raikas piparminttusuklaakakku sopii joulun ja talven ajan juhlapöytiin. Näyttävä koristelu on yllättävän helppo toteuttaa. Kokeile reseptiä!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}

Ainekset

Reseptistä valmistuu 7 palaa

Pohja

Täyte

  • 200 g maitosuklaata
  • 4 dl Arla Laktoositonta vispikermaa
  • 1 piparminttukarkkitanko

Koristelu

  • 50 g maitosuklaata
  • 3 piparminttukarkkitankoa

Tee näin:

Tee näin:

Valmista pohja

1. Pingota leivinpaperi noin 16 cm kokoisen irtopohjavuoan pohjalle. Öljyä vuoan reuna ja levitä sille tomusokeria.
2. Murskaa keksit ja lisää joukkoon sulatettu voi. Painele seos vuoan pohjalle.

Valmista täyte

1. Sulata suklaa ja vatkaa kerma vaahdoksi. Vatkaa suklaa sähkövatkaimella nopeasti kermavaahdon joukkoon.
2. Kääntele täytteen sekaan murskattu piparminttukarkkitanko. Kaada piparminttusuklaatäyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa yön yli.

Valmista koristeet

1. Sulata koristeiden suklaa ja levitä leivinpaperin päälle levyksi. Ripottele pinnalle murskattua piparminttukarkkitankoa. Siirrä pakastimeen noin 15 minuutiksi.
2. Taita suklaalevystä paloja ja koristele kakku suklaapaloilla ja piparminttukarkkitangoilla.

Lisää herkullisia ideoita