Paistettu piparkakkurahkakakku

Paistettu piparkakkurahkakakku

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(10)

1 tunti

Kolmen raaka-aineen paistettu piparkakkurahkakakku valmistuu helposti jouluiseen kahvipöytään. Tutustu ihanaan joulureseptiin!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Reseptistä valmistuu 7 palaa

Ainekset

Tee näin:

Tee näin:

1. Kuumenna uuni 140C asteeseen. Pingota leivinpaperi noin 16 cm halkaisijan kokoisen irtopohjavuoan pohjalle. Voitele vuoan reuna.
2. Murskaa piparkakut ja sekoita joukkoon sulatettu voi. Painele seos vuoan pohjalle.
3. Notkista piparkakkurahka kulhossa ja kaada vuokaan. Paista uunin alatasolla 40 minuuttia. Käännä uuni pois päältä ja jätä kakku jälkilämpöön 20 minuutiksi. Anna piparkakku-rahkakakun jäähtyä huoneenlämpöiseksi ja anna tekeytyä jääkaapissa yön yli. Siirrä kakku tarjoilulautaselle ja koristele piparkakuilla juuri ennen tarjoilua.

Lisää herkullisia ideoita