Raparperi-jäätelökakku

Raparperi-jäätelökakku

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Ihanan marenkinen raparperi-jäätelökakku maistuu taivaalliselta kuumana kesäpäivänä. Koristele kakku vaaleanpunaisilla ruusun terälehdillä!

Ainekset

Annokset
  • 3 dl Arla kuohukermaa
  • 1 dl tomusokeria
  • 500 g Arla Keittiö raparperi-mansikkarahkaa
  • 2 pyöreää marenkikakkupohjaa
  • 50 g valkosuklaata

Tee näin:

Tee näin:

Vatkaa kerma kulhossa. Sekoita joukkoon tomusokeri ja rahka. Aseta toinen marenkipohjista pyöreään irtopohjavuokaan (n. 24 cm halkaisijaltaan). Levitä puolet jäätelötaikinasta marengin päälle, pysyen kuitenkin 1-2 cm päässä marengin reunasta. Lisää päälle toinen marenkilevy ja levitä loput taikinasta päällimmäiseksi. Laita pakastimeen vähintään 5 tunniksi. Nosta kakku jääkaappiin noin 30 minuuttia ennen tarjoilua. Raasta valkosuklaa karkeaksi raasteeksi. Koristele kakku raasteella ja vaaleanpunaisen ruusun terälehdillä.