Mangorahkakakku uunissa

Mangorahkakakku uunissa

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

1 tunti

Mangorahkakakku valmistuu helposti vain kolmesta raaka-aineesta. Herkullinen kakku maistuu kaikille. Kokeile helppoa reseptiä!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}

Ainekset

Reseptistä valmistuu 7 palaa

Ainekset

Tee näin:

Tee näin:

1. Paistettu mangorahkakakku valmistetaan irtopohjavuokaan, jonka halkaisija on n. 16cm. Aloita kakun valmistus pingottamalla leivinpaperi irtopohjavuoan pohjalle. Voitele vuoan reuna. Kuumenna uuni 140 asteeseen.
2. Murskaa keksit ja sekoita joukkoon sulatettu voi. Painele seos vuoan pohjalle. Notkista mangorahka kulhossa ja kaada vuokaan. Tasoita pinta. Paista mangorahkakakku uunissa alatasolla 40 minuuttia. Käännä uuni pois päältä ja jätä mangorahkakakku jälkilämpöön 20 minuutiksi.
3. Anna mangorahkakakun jäähtyä huoneenlämpöiseksi ja siirrä jääkaappiin tekeytymään yön yli. Siirrä valmis paistettu mangorahkakakku tarjoilulautaselle.

Lisää herkullisia ideoita