Kinderkakku

Kinderkakku

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(3)

1 tunti

Kinderkakku on yksi pääsiäisen suosikkikakuista, mutta sopii tarjottavaksi myös muulloin. Tutustu helppoon Kinderkakku-reseptiin!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Reseptistä valmistuu 7 palaa

Pohja

Täyte

Koristelu

  • 50 g maitosuklaata
  • 30 g valkosuklaata
  • ilmapallo

Liittyvät reseptit

Tee näin:

Tee näin:

Valmista pohja

1. Kinderkakku valmistetaan irtopohjavuokaan, jonka halkaisija on n. 16cm. Pingota leivinpaperi irtopohjavuoan pohjalle. Voitele kevyesti vuoan reuna. Murskaa keksit ja lisää joukkoon sulatettu voi. Painele seos vuoan pohjalle.

Valmista täyte

1. Sulata kinderkakun täytteen suklaat erillisissä kulhoissa. Vatkaa kerma vaahdoksi ja jaa kahteen osaan. Vatkaa toisen osan joukkoon sulatettu maitosuklaa nopeasti sähkövatkaimella. Lisää valkosuklaa nopeasti vatkaten toiseen osaan kermavaahtoa.
2. Levitä valkosuklaatäyte vuokaan tasaiseksi kerrokseksi. Levitä maitosuklaatäyte varovasti valkosuklaatäytteen päälle niin, että kerrokset eivät sekoitu. Siirrä kinderkakku jääkaappiin ja anna hyytyä yön yli.

Valmista koristeet

1. Laita marmorilevy tai keraaminen astia jäähtymään pakastimeen. Sulata koristeiden suklaat pienissä kulhoissa. Puhalla ilmapalloihin hieman ilmaa.
2. Valuta valkosuklaata raidoiksi maitosuklaan päälle kulhoon. Kasta ilmapalloja suklaaseokseen käännellen palloja puolelta toiselle, jolloin syntyy terälehtien muoto.
3. Nosta pallot leivinpaperille viilennetyn alustan päälle. Laita suklaapionit pakastimeen noin 20 minuutiksi. Leikkaa palloihin reiät, jotta ne tyhjenevät ja irrota pallot varovasti suklaasta kiertäen palloja.
4. Siirrä valmis kinderkakku tarjoilulautaselle ja koristele suklaapioneilla. Voit asetella osan suklaakukista sisäkkäin, jolloin kukkiin tulee monikerroksiset terälehdet.

Lisää herkullisia ideoita