Tiramisukakku

Tiramisukakku

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Tiramisukakku saa täyteläistä makua kahvista ja raikkautta Irish cream –rahkasta. Kruunaa kahvipöytä tällä herkullisella jälkiruoalla.

Ainekset

Reseptistä valmistuu 14 annosta

Ainekset

Tee näin:

Tee näin:

Lämmitä uuni 175 asteeseen. Valmista kahvi. Vatkaa munat, sokeri ja vaniljasokeri vaaleaksi vaahdoksi. Sekoita jauhot ja leivinjauhe keskenään ja vatkaa ne huolella, mutta ripeästi munavaahdon joukkoon. Kaada taikina leivinpaperille uunipellille ja nosta uuniin 20 minuutiksi. Valmista kuorrute. Vatkaa kerma pehmeäksi vaahdoksi. Lisää joukkoon 200 g rahkaa ja vatkaa kiinteäksi vaahdoksi. Nosta jääkaappiin odottamaan. Siisti jäähtyneen pohjan reunat leikkaamalla noin senttimetri pois, jotta reunat olisivat mahdollisimman tasaiset kakun kasaamista varten. Leikkaa pohja kolmeen yhtä suureen osaan. Irrota pohjat lastan avulla leivinpaperista valmiiksi ja kostuta palat kahvilla. Jos haluat, sekoita kahvin joukkoon kaksi ruokalusikallista Marsala-viiniä. Nosta ensimmäinen pohja tarjoilualustalle lastan avulla. Suojaa alusta leivinpaperisiivuilla laittamalla ne kakun reunojen alle, kuitenkin niin, että saat ne lopuksi helposti pois. Levitä 200 g rahkaa pohjan päälle ja toista samoin toinen kerros. Aseta kolmas kakkupohja rahkan päälle. Kuorruta kakun reunat ja päällinen ohuella kerroksella rahkavaahtoa. Lusikoi loput vaahdot pursottimeen ja pursota kakun pintaan pieniä huippuja. Sirottele päälle kaakaojauhetta juuri ennen tarjoilua. Valmistusaika: 35 minuuttia + täyttäminen ja koristelu