Pähkinäkakku ja suklaavaahtoa

Pähkinäkakku ja suklaavaahtoa

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Ihana pähkinäkakku suklaavaahdolla syntyy käden käänteessä reseptillämme.

Ainekset

Annokset

  • 6 dl hasselpähkinöitä
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 3 kananmunaa
  • 1½ dl sokeria
  • 2½ dl Arla kuohukermaa Kuohukermaa Suomesta
  • 2 tl kaakaota
  • 3 tl sokeria

Tee näin:

Tee näin:

Kuumenna uuni 175-asteiseksi. Jauha 4 dl pähkinöitä ja sekoita leivinjauhe pähkinäjauheen joukkoon. Vaahdota kananmunat ja sokeri. Kääntele pähkinäseos munavaahdon joukkoon ja lisää kokonaiset hasselpähkinät. Kaada seos voideltuun ja korppujauhotettuun irtopohjaiseen vuokaan (ø 24 cm). Paista uunin keskitasolla noin 25 minuuttia. Anna kakun jäähtyä. Sekoita kerma, kaakao ja sokeri ja vaahdota. Tarjoa vaahto kakun kera.