Banaanikakku

Banaanikakku

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(31)

Helposti ja nopeasti syntyvä banaanikakku maistuu kaikenikäisille!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}

Ainekset

Annokset

Tee näin:

Tee näin:

Kuumenna uuni 175-asteiseksi. Voitele ja vuoraa korppujauhoilla pitkänomainen vuoka, jonka tilavuus on noin 1,5 litraa.

Sulata voi ja lisää siihen maito. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Kuori ja soseuta banaanit. Sekoita leivinjauhe ja ruokasooda jauhojen joukkoon. Lisää vaahtoon banaanisose, kaneli ja jauhoseos. Sekoita banaani-jauhoseos nopeasti maito-voiseokseen. Kaada taikina vuokaan.
Paista uunin alaosassa 55–60 minuuttia.
Anna banaanikakun jäähtyä ennen tarjoilemista.

Lisää herkullisia ideoita