Omenakakku

Omenakakku

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(3)

60+ min

Näyttävä omenakakku saa makunsa vaniljarahkan ja omenoiden täydellisestä liitosta. Hyödynnä kauden omenat ja kokeile helppoa reseptiä!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}

Ainekset

Annokset

Omenakakkupohjat

Täyte

Tee näin:

Tee näin:

1. Aloita omenakakku kuumentamalla uuni 175 asteeseen. Voitele kaksi noin 15 cm halkaisijan kokoista kakkuvuokaa. Leikkaa pohjalle ympyrät leivinpaperista ja jauhota vuokien reunat.
2. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään. Notkista rahka kulhossa ja sulata voi. Sekoita voi rahkan joukkoon ja lisää kuivat aineet taikinaan siivilän läpi. Levitä taikina vuokiin.
3. Leikkaa omenat lohkoiksi ja asettele taikinan pinnalle. Paista omenakakun pohjat uunin alimmalla tasolla noin 1 tunti kunnes testitikkuun ei tartu taikinaa ja pinta on saanut kunnolla väriä.
4. Anna kakkupohjien jäähtyä huoneenlämmössä.
5. Nosta toinen jäähtyneistä omenakakkupohjista tarjoilulautaselle ja levitä pinnalle kerros vaniljarahkaa. Kokoa omenakakku ja nosta toinen kakkupohja vaniljarahkan päälle.
6. Tarjoile valmis omenakakku heti kokoamisen jälkeen.

Lisää herkullisia ideoita