Ajankohtaista
Reseptit
Tuotteet
Vastuullisuus
Hyvinvointi
Tietoa meistä
Arla
Reseptit
Banaaniherkut
Banaaniherkut
•
Kommentit
Banaaniherkut ovat yksinkertainen ja maukas jälkiruoka! Nämä hauskat "banaanilaivat" ovat makeita, pehmeitä ja rapeita samalla kertaa.
Katso myös nämä
15 minuuttia
Proteiinipannukakut
(3)
30 minuuttia
Kuohkeat pannukakut
(4)
15 minuuttia
Pannukakut raejuustolla
(2)
1 tunti
Kaiserschmarrn eli rapeat pannukakkusuikaleet
(2)
Kaikki reseptit
Tee näin:
Kuumenna uuni 200 °C:een.
Ota lehtitaikinalevyt pöydälle ja anna niiden sulaa hieman. Kaulitse ne lähes kaksinkertaiseksi ja aseta leivinpaperille uunipellille.
Kuori banaanit ja halkaise ensin keskeltä kahtia ja sitten pituussuunnassa. Lisää ne ohuesti lehtitaikinaan.
Leikkaa veitsellä tai taikinapyörällä taikina banaanien ympäriltä.
Riko kananmuna pieneen kuppiin ja vatkaa se rikki haarukalla. Voitele kananmunalla taikina ja banaanit ja ripottele päälle raakasokeria.
Paista uunin keskiosassa 15 minuuttia, kunnes taikina on turvonnut ja pinta on kullanruskea.
Kaada kerma kulhoon ja lisää tomusokeri ja vaniljasokeri. Vatkaa kermaa, kunnes se on paksua ja kuohkeaa. Tarjoile banaaniveneet kermavaahdon kera.
Valmis!
Ainekset
Torttutaikinalevyä (pakaste)
2
Banaaneja
2
Kananmuna
1
Ruokosokeria
3 rkl
Kuohukermaa
2 dl
Vaniljasokeria
1 tl
Tomusokeria
2 rkl
Katso myös nämä
15 minuuttia
Proteiinipannukakut
(3)
30 minuuttia
Kuohkeat pannukakut
(4)
15 minuuttia
Pannukakut raejuustolla
(2)
1 tunti
Kaiserschmarrn eli rapeat pannukakkusuikaleet
(2)
Kaikki reseptit