Muffinssikakku

Muffinssikakku

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(2)

60+ min

Muffinssit nousevat uudelle tasolle kakun muodossa. Muffinssikakku on myös näppärä tarjottava juhlissa. Helppo kuorrute säilyy kauniina kesäisenäkin juhlapäivänä!

Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Vadelmamuffinssit

Kuorrute

  • 400 g Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 4 dl tomusokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • elintarvikevärejä (pinkkiä, sinistä, ja vihreää)

Tee näin:

Tee näin:

1. Kuumenna uuni 175 C asteeseen. Asettele paperivuoat muffinssipellin syvennyksiin.

2. Sekoita muffinssien kuivat aineet keskenään. Sekoita toisessa kulhossa sulatettu voi, kananmunat ja maito. Lisää kuivat aineet nesteeseen siivilän läpi sekoittaen vain sen verran, että taikina on tasaista. Kääntele vadelmat taikinan joukkoon.

3. Jaa taikina vuokiin ja paista uunin keskitasolla noin 25 minuuttia, kunnes testitikkuun tarttuu vielä muutamia meheviä murusia. Nosta muffinssit heti pelliltä jäähtymään.

4. Valmista seuraavaksi kuorrute. Lämmitä voita mikrossa, kunnes se on aivan pehmeää, mutta ei sulaa. Vatkaa voi, tomusokeri ja vaniljasokeri vaaleaksi kuohkeaksi vaahdoksi sähkövatkaimella. Jaa kuorrute kolmeen kulhoon ja värjää elintarvikeväreillä.

5. Siirrä vihreä kuorrute pursotinpussiin, jossa on lehtitylla. Siirrä sininen ja pinkki kuorrute pursotinpusseihin, joissa on tähtityllat. Pursota kukkia muffinssien päälle ja asettele muffinssit tarjoilualustalle. Pursota kukkien sekaan lehtiä.

6. Tarjoile huoneenlämpöisenä, jotta kuorrute pysyy pehmeänä.

Vinkki

Voit valmistaa muffinssit jo juhlia edeltävänä päivänä ja koristella ennen juhlia. Käytä mielikuvitustasi muffinssien koristelussa!