Champagne cupcakes eli samppanjamuffinssit

Champagne cupcakes eli samppanjamuffinssit

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(8)

Champagne cupcakes eli samppanjamuffinsit sopivat elegantisti niin arjen herkutteluhetkiin kuin juhlien jälkiruokapöytään.

Liittyvät reseptit

Ainekset

Ainekset muffinssipohjaan

Ainekset kuorrutukseen

Liittyvät reseptit

Tee näin:

Tee näin:

1. Kuumenna uuni 175 asteiseksi.

2. Valmistele muffinssivuoat pellille. Vinkki: kannattaa hyödyntää muffinssipeltiä!

3. Sekoita voi ja sokeri kevyesti kuohkeaksi.

4. Lisää joukkoon munat yksi kerrallaan sekoittaen sekä vaniljauute.

5. Sekoita mukaan samppanja.

6. Sekoita jauhot, leivinjauhe sekä suola erillisessä kulhossa. Sekoita nämä märkien aineiden kanssa, mutta varo sekoittamasta niitä liikaa.

7. Jaa taikina tasaisesti muffinssivuokiin, jokainen noin 2/3 täytettynä.

8. Paista 18–20 minuuttia. Kokeile hammastikulla, että taikina on kypsää. Työnnä hammastikku keskelle muffinssia ja katso ettei taikinaa tartu tikkuun.

9. Anna muffinssien jäähtyä ja valmista tällä aikaa kuorrute.

10. Valmista kuorrute vatkaamalla pehmeä huoneenlämpöinen voi ja vanilja keskenään kuohkeaksi. Lisää sekaan samppanja ja sekoita. Tämän jälkeen lisää tomusokeria pari desiä kerrallaan ja sekoita. Lisää tomusokeria, kunnes koostumus on sopiva. Värjää seos lisäämällä pari tippaa väriainetta.

11. Valitse haluamasi pursotinpää. Kuvan muffinsseissa on käytetty isoa tähtityllaa. Täytä pursotinpussi kuorrutteella ja kuorruta champagne cupcakesit.

Vinkki

Elintarvikevärejä saa ostettua leivontapuodeista sekä hyvin varustelluista ruokakaupoista.