Baileys-juustokakku

Baileys-juustokakku

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(52)

Baileys-juustokakku on makean tuhti jälkiruoka, joka sammuttaa isommankin herkkuhimon!

Liittyvät reseptit

Ainekset

Reseptistä valmistuu 12 palaa

Pohja

Täyte

  • 200 g maitosuklaata
  • 600 g Arla Luomu maustamatonta tuorejuustoa
  • 250 g Arla Lempi maitorahkaa Maitorahka 0,2 % laktoositon
  • 2 kananmunaa
  • 2 rkl Baileys-likööriä
  • 1 dl sokeria
  • ½ tl vaniljajauhetta

Liittyvät reseptit

Tee näin:

Tee näin:

1. Kuumenna uuni 200 °

2. Murusta keksit tehosekoittimessa. Sulata voi ja sekoita se keksimurujen joukkoon. Taputtele muruseos tasaisesti irtopohjavuoan ( läpimitta n. 24 cm) pohjalle. Paista pohjaa n. 10 min. uunin keskitasolla.

3. Paloittele suklaa ja sulata mikrossa tai sulata liedellä vesihauteessa.

4. Sekoita kulhossa tuorejuusto, rahka munat, likööri, sokeri sekä vaniljajauhe ja ¾ sulatetusta suklaasta, tasaiseksi täytteeksi.

5. Alenna uunin lämpötilaksi 150.

6. Kaada täyte pohjan päälle ja paista uunin keskitasolla n. 30 min. Ota uunista lämpö pois päältä ja anna kakun kypsyä jälkilämmössä n. 30 min.

Koristele kakku lopulla sulatetulla suklaalla, heti kun olet ottanut sen uunista.