Kinuskijuustokakku

Kinuskijuustokakku

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(5)

Herkullinen kinuskijuustokakku kruunaa kahvipöydän tai toimii suussa sulavana jälkiruokana. Tarjoile kinuskijuustokakku lämmitetyn toffeekastikkeen kanssa.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Pohja

Täyte

Lisäksi

  • 1 pussi Werther's Original kovia toffeekaramelleja
  • 1 tlk Dulche de leche-kinuskikastiketta

Tee näin:

Tee näin:

  1. Aloita kinuskijuustokakun valmistaminen vuoraamalla irtopohjavuoan (halkaisija 20 cm) pohja ja reunat leivinpaperilla.
  2. Murskaa keksit muruiksi ja lisää sulatettu voi ja sokeri.
  3. Painele keksimuru vuoan pohjalle tiiviiksi kerrokseksi. Laita pohja jääkaappiin jähmettymään siksi aikaa, kun valmistat täytteen.
  4. Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan.
  5. Vaahdota kerma tomusokerin kanssa, lisää joukkoon keskenään sekoitetut rahka ja ranskankerma sekä kinuski.
  6. Kiehauta tilkka vettä ja liuota siihen liivatteet.
  7. Sekoita liivatelehtiseokseen 6-7 lusikallista täytemassaa ja kaada seos lopun täyteen joukkoon.
  8. Valuta täyte pohjan päälle ja laita kinuskijuustokakku tekeytymään jääkaappiin yön yli.
  9. Rouhi toffeemakeiset tukevalla veitsellä ja painele makeisrouhe kakun reunoille.
  10. Tarjoa kinuskijuustokakku kevyesti lämmitetyn toffeekastikkeen kanssa.

Katso myös nämä