Valkosuklaajuustokakku

Valkosuklaajuustokakku

Koristele kakku kaivertamalla palloraudalla pieniä palloja eri värisistä meloneista, pilkullisesta pitaijasta eli lohikäärmehedelmästä ja kiivistä.

Tee näin:

  • Murusta keksit tehosekoittimessa tai muovipussissa kaulimella painellen.
  • Sulata voi ja sekoita se keksimurujen joukkoon.
  • Painele murupohja irtopohjavuokaan.
  • Sulata valkosuklaa mikrossa tai vesihauteessa.
  • Vaahdota vaniljakastike.
  • Sekoita sulatettu ja hieman jäähtynyt valkosuklaa tuorejuuston joukkoon. Sekoita joukkoon myös vaahdotettu vaniljakastike.
  • Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä muutama minuutti. Purista niistä ylimääräinen vesi pois ja liuota ne kuumennettuun vesitilkkaan. Kaada liuotetut liivatteet nauhana muun täytteen joukkoon.
  • Sekoita seos tasaiseksi ja kaada keksipohjan päälle.
  • Anna juustokakun hyytyä jääkaapissa 2–3 tuntia.
  • Koristele valmis valkosuklaajuustokakku.
  • Hauskoja koristeita saat esim. kaivertamalla palloraudalla pieniä palloja eri värisistä meloneista, pilkullisesta pitaijasta eli lohikäärmehedelmästä ja kiivistä.
Valmis!

Ainekset

Pohja
Digestive-keksejä
200 g
100 g
Täyte
Valkosuklaa
200 g
Maustamatonta tuorejuustoa
200 g
Vaniljakastiketta
2 dl
Liivatelehteä
4
Koristeluun
Hunajamelonia
Verkkomelonia
Pitaijaa eli lohikäärmehedelmää
Lisää herkullisia ideoita