Valkosuklaajuustokakku

Valkosuklaajuustokakku

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(94)

Koristele kakku kaivertamalla palloraudalla pieniä palloja eri värisistä meloneista, pilkullisesta pitaijasta eli lohikäärmehedelmästä ja kiivistä.

Liittyvät reseptit

Ainekset

Reseptistä valmistuu 8 annosta

Pohja

Täyte

  • 200 g valkosuklaata
  • 200 g Arla Luomu maustamatonta tuorejuustoa
  • 2 dl vaniljakastiketta
  • 4 liivatelehteä

Koristeluun

  • hunajamelonia
  • verkkomelonia
  • pitaijaa eli lohikäärmehedelmää

Liittyvät reseptit

Tee näin:

Tee näin:

1. Murusta keksit tehosekoittimessa tai muovipussissa kaulimella painellen. Sulata voi ja sekoita se keksimurujen joukkoon. Painele murupohja irtopohjavuokaan.

2. Sulata valkosuklaa mikrossa tai vesihauteessa. Vaahdota vaniljakastike. Sekoita sulatettu ja hieman jäähtynyt valkosuklaa tuorejuuston joukkoon. Sekoita joukkoon myös vaahdotettu vaniljakastike.

3. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä muutama minuutti. Purista niistä ylimääräinen vesi pois ja liuota ne kuumennettuun vesitilkkaan. Kaada liuotetut liivatteet nauhana muun täytteen joukkoon. Sekoita seos tasaiseksi ja kaada keksipohjan päälle. Anna juustokakun hyytyä jääkaapissa 2–3 tuntia.

4. Koristele valmis valkosuklaajuustokakku. Hauskoja koristeita saat esim. kaivertamalla palloraudalla pieniä palloja eri värisistä meloneista, pilkullisesta pitaijasta eli lohikäärmehedelmästä ja kiivistä.