Valkosuklaajuustokakku

Valkosuklaajuustokakku

Valkosuklaajuustokakku on hienostunut ja helppo tarjottava kahvipöytään. Arlan ohjeella onnistut varmasti!
Arvioi (62)

Minun arvosanani

Valkosuklaajuustokakku

Valkosuklaajuustokakku on hienostunut ja helppo tarjottava kahvipöytään. Arlan ohjeella onnistut varmasti!

Reseptistä valmistuu 8 annosta

Pohja

Täyte

Ohjeet

Murusta keksit tehosekoittimessa tai muovipussissa kaulimella painellen. Sulata voi ja sekoita se keksimurujen joukkoon. Painele murupohja irtopohjavuokaan. Sulata valkosuklaa mikrossa tai vesihauteessa. Vaahdota vaniljakastike. Sekoita sulatettu ja hieman jäähtynyt valkosuklaa tuorejuuston joukkoon. Sekoita joukkoon myös vaahdotettu vaniljakastike. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä muutama minuutti. Purista niistä ylimääräinen vesi pois ja liuota ne kuumennettuun vesitilkkaan. Kaada liuotetut liivatteet nauhana muun täytteen joukkoon. Sekoita seos tasaiseksi ja kaada keksipohjan päälle. Anna juustokakun hyytyä jääkaapissa 2–3 tuntia. Koristele valmis valkosuklaajuustokakku esimerkiksi mintun lehdillä.

Vinkit

Tämän reseptin on suunnitellut Köökistä kajahtaa -blogin Maija!

Suositellut tuotteet