Juustokakku

Juustokakku

Arvioi

(50)

Juustokakku on juhlava herkku myös arkeen, ja vie melkein kielen mennessään! Perinteinen juustokakkureseptimme on helppo ja nopea valmistaa. Katso myös mustikkainen juustokakkumme .

Ainekset

Reseptistä valmistuu 8 annosta

Pohja

Täyte

  • 400 g Arla maustamatonta tuorejuustoa
  • 150 g Arla Lempi maitorahkaa Maitorahka 0,2 % laktoositon
  • 1¼ dl sokeria
  • 1 sitruunan raastettu kuori ja mehu
  • 3 kananmunan keltuaista

Tee näin:

Tee näin:

Murskaa keksit ja lisää joukkoon sulatettu voi. Painele seos leivinpaperilla vuorattuun tai voideltuun irtopohjavuokaan. Sekoita tuorejuusto sekä maitorahka tasaiseksi, kiiltäväksi massaksi tehosekoittimessa. Lisää joukkoon sokeri, sitruunan kuori ja mehu sekä kananmunan keltuaiset. Kaada massa vuokaan ja paista 200 °C:ssa noin 30 minuuttia. Jäähdytä juustokakku ennen tarjoilua. Voit tarjoilla kakun esim. lakkahillon tai survotuista vadelmista tehdyn coulis-kastikkeen kanssa.

Vinkki

Tutustu myös muihin herkullisiin juustokakkujen resepteihin!