Paras mansikkakakku

Paras mansikkakakku

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(5)

25 minuuttia

Paras mansikkakakku on nimensä veroinen! Jäätelöllä höystetty mansikkakakku on näyttävä ja mehevä herkku, joka maistuu kaikille. Kokeile helppoa reseptiä!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}

Ainekset

  • 500 g mansikoita
  • 3 dl Arla kuohukermaa Kuohukermaa Suomesta
  • 1 l vaniljajäätelöä
  • 100 g murennettua marenkia
  • 1 valmis torttupohja leikattuna kolmeen osaan

Liittyvät reseptit

Tee näin:

Tee näin:

1. Aloita mansikkakakku poistamalla kaikkien mansikoiden kannat. Siirrä puolet mansikoista tehosekoittimeen tai blenderiin, ja sekoita tasaiseksi kastikkeeksi. Puolita loput mansikat ja siirrä sivuun. Vispaa kerma. Revi yksi kakkupohja paloiksi.
2. Aloita sitten mansikkakakun kasaus. Aseta ensimmäinen kakkupohja kakkualustalle. Lisää kakkupohjan päälle vuorotellen jäätelöä, kermavaahtoa, mansikoita, mansikkakastiketta, murennettuja marenkeja ja revittyä kakkupohjaa.
3. Lisää toinen kakkupohja päälle ja kasaa loput täytteet mansikkakakun päälle runsaaksi keoksi. Viimeistele kakku valuttamalle päälle mansikkakastiketta. Tarjoile valmis mansikkakakku heti.

Vinkki

Valmista kakkupohja jo etukäteen ja kasaa kakku juuri ennen tarjoilua. Jos haluat päästä helpommalla, osta valmis kakkupohja kaupasta.

Lisää herkullisia ideoita