Juhannuskakku

Juhannuskakku

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(3)

1 tunti

Ihana juhannuskakku kruunaa keskikesän juhlan. Voit valmistaa marengin jo hyvissä ajoin etukäteen. Kokeile helppoa reseptiä!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}

Ainekset

Reseptistä valmistuu 7 palaa

Liittyvät reseptit

Tee näin:

Tee näin:

1. Aloita juhannuskakku valmistamalla ensin marenkipohja. Kuumenna uuni 90 asteeseen. Vatkaa valkuaiset vaahdoksi. Lisää erikoishieno sokeri pienissä erissä koko ajan vatkaten.
2. Levitä marenki lusikalla leivinpaperin päälle uunipellille. Paista juhannuskakun marenkipohjaa uunin keskitasolla 2 tunnin ajan ja käännä sitten uuni pois päältä. Anna marengin kuivua uunin jälkilämmössä.
3. Aseta marenkipohja tarjoilulautaselle ja lusikoi rahka marengin päälle. Koristele juhannuskakku mansikoilla ja grillatuilla vaahtokarkeilla. Tarjoile juhannuskakku heti koristelun jälkeen!

Vinkki

Marenkipohja kannattaa valmistaa jo pari päivää etukäteen ja pakata mukaan mökille. Lisää rahka, mansikat ja vaahtokarkit vasta ennen tarjoilua.

Lisää herkullisia ideoita