Kakkupohja

Kakkupohja

Jälkiruoka
Täydellinen täytekakku tarvitsee täydellisen kakkupohjan. Tällä yksinkertaisella reseptillä kakkupohja onnistuu aina!
https://www.arla.fi/reseptit/kakkupohja/

Tee näin:

  • Kuumenna uuni 175-asteiseksi. Voitele ja jauhota pyöreä kakkuvuoka (ø noin 24 cm). Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita vehnäjauhot, perunajauho ja leivinjauhe keskenään ja lisää varovasti munavaahtoon. Kaada taikina vuokaan. Paista uunin alatasolla noin 30 minuuttia. Anna kakun vetäytyä vuoassa hetken aikaa ja kumoa sitten ritilälle jäähtymään.
Tarjoiluehdotus
Gluteeniton kakkupohja
45 minuuttia
Gluteeniton kakkupohja
(77)
Valmis!

Ainekset

Kananmunat
4
Sokeria
2 dl
Vehnäjauhoa
1 dl
Perunajauhoja
1 dl
Leivinjauhetta
1 tl
Lisää herkullisia ideoita
Gluteeniton kakkupohja
45 minuuttia
Gluteeniton kakkupohja
(77)