Gluteeniton kakkupohja

Gluteeniton kakkupohja

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(68)

Tämä gluteeniton kakkupohja on aivan yhtä maistuva ja mehevä kuin normaaleilla jauhoillakin leivottu.

Ainekset

Reseptistä valmistuu 1 kpl

  • 4 kananmunaa
  • 2 dl sokeria
  • 1½ dl gluteenitonta jauhoseosta
  • ½ dl perunajauhoja
  • 1½ tl leivinjauhetta

Vuokaan

Tee näin:

Tee näin:

Voitele ja jauhota pyöreä kakkuvuoka gluteenittomilla jauhoilla tai kookoshiutaleilla huolellisesti. Vatkaa kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita jauhot ja leivinjauhe keskenään ja lisää seos siivilän läpi vaahtoon. Sekoita varovasti. Kaada taikina jauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa uunin alatasossa noin 30 minuuttia tai kunnes pohja on kypsä. Kumoa ja jäähdytä.

Vinkki

Tämän reseptin on suunnitellut Henskiksen hekumalliset herkut-blogin Henna.