Gluteeniton kakkupohja

Gluteeniton kakkupohja

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(74)

45 minuuttia

Tämä gluteeniton kakkupohja on aivan yhtä maistuva ja mehevä kuin normaaleilla jauhoillakin leivottu. Kokeile reseptiä!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Reseptistä valmistuu 1 kpl

  • 4 kananmunaa
  • 2 dl sokeria
  • 1½ dl gluteenitonta jauhoseosta
  • ½ dl perunajauhoja
  • 1½ tl leivinjauhetta

Vuokaan

Lisää herkullisia ideoita

Tee näin:

Tee näin:

  1. Aloita valmistamaan gluteeniton kakkupohja ja voitele sekä jauhota ensiksi pyöreä kakkuvuoka gluteenittomilla jauhoilla tai kookoshiutaleilla.
  2. Vatkaa kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
  3. Sekoita jauhot ja leivinjauhe keskenään ja lisää seos siivilän läpi vaahtoon. Sekoita varovasti.
  4. Kaada taikina jauhotettuun vuokaan ja paista gluteeniton kakkupohja 175°C asteessa uunin alatasossa noin 30 minuuttia tai kunnes pohja on kypsä.
  5. Kumoa gluteeniton kakkupohja ja jäähdytä.

Katso myös nämä