Gluteeniton kakkupohja

Gluteeniton kakkupohja

Tämä gluteeniton kakkupohja on aivan yhtä maistuva ja mehevä kuin normaaleilla jauhoillakin leivottu.
Arvioi (41)

Minun arvosanani

Gluteeniton kakkupohja

Tämä gluteeniton kakkupohja on aivan yhtä maistuva ja mehevä kuin normaaleilla jauhoillakin leivottu.

Reseptistä valmistuu 1 kpl

  • 4 kananmunaa
  • 2 dl sokeria
  • 1½ dl gluteenitonta jauhoseosta
  • ½ dl perunajauhoja
  • 1½ tl leivinjauhetta

Vuokaan

Ohjeet

Voitele ja jauhota pyöreä kakkuvuoka gluteenittomilla jauhoilla tai kookoshiutaleilla huolellisesti. Vatkaa kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita jauhot ja leivinjauhe keskenään ja lisää seos siivilän läpi vaahtoon. Sekoita varovasti. Kaada taikina jauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa uunin alatasossa noin 30 minuuttia tai kunnes pohja on kypsä. Kumoa ja jäähdytä.

Vinkit

Tämän reseptin on suunnitellut Henskiksen hekumalliset herkut-blogin Henna.

Suositellut tuotteet