Huomioithan, että resepti on suunniteltu tehtäväksi ja onnistuu parhaiten nimenomaan gluteenittomilla jauhoilla.
Voit valmistaa kakun etukäteen edellisenä päivänä ja säilöä sen kakkuvuoassa, mutta kuorruta kookoskakku vasta juuri ennen tarjoilua. Kuorrutusta saattaa jäädä hieman yli, jolloin voit tarjoilla sen kakun vierellä pienessä kulhossa.
Gluteenittomia jauhoja
|
5½ dl |
---|---|
Sokeria
|
3 dl |
Leivinjauhetta
|
2½ tl |
Ruokasooda
|
½ tl |
Suolaa
|
½ tl |
100 g | |
Banaaneja (noin 3 dl) soseutettuna
|
4 |
Vaniljauutetta
|
1½ tl |
Kookoshiutale
|
1½ dl |
1½ dl | |
Kookoskermaa
|
½ dl |
Tomusokeri
|
3 rkl |
Kookoshiutale
|
½ dl |