Suolaista tarjottavaa juhliin

Voileipäkakut

Voileipäkakut ovat erinomainen tarjottava vaikkapa valmistujaisjuhlissa. Katso parhaat voileipäkakkureseptit!

Voileipäkakut sopivat tarjottaviksi erilaisiin juhliin ja tilaisuuksiin. Valmista voileipäkakku valmistujaisjuhliin, syntymäpäiville, vappubrunssille tai vaikka kihlajaisiin. Tutustu Arlan herkullisiin voileipäkakkuresepteihin!

Erilaiset voileipäkakut ovat täydellinen tarjottava juhlissa kuin juhlissa. Voileipäkakku voi olla hyvin yksinkertainen ja rakennettu vain muutamista hyvistä raaka-aineista, mutta voileipäkakku voi olla myös monikerroksinen ja huikeita koristeita sisältävä luomus! Voileipäkakun koristelussa voit myös käyttää mielikuvitustaan.

Olemme Arlalla koonneet erilaisia voileipäkakkureseptejä eri ruokavalioita ja makumieltymyksiä silmällä pitäen. Kinkkuvoileipäkakku on ajaton klassikko, joka kruunaa kahvipöydän. Jos taas haluat tarjota jotain hieman modernimpaa, niin kokeile italialaista voileipäkakkua. Klassikon italialaisessa versiossa maistuu parmankinkku ja täyteläinen sinihomejuusto. Marokkolainen voileipäkakku on maukas vaihtoehto perinteiselle voileipäkakulle. Marokkolaisen makumaailman vaikutteina voileipäkakku saa säväyksen kikherneistä, tahinista ja harissa-mausteesta.

Kasvisvoileipäkakku sopii kasvissyöjille ja sekasyöjille
Myös voileipäkakusta saa maistuvan kasvisversiona. Kokeile voileipäkakkua, jossa maistuvat salaattijuusto ja chilinen tomaattikastike. Jos pidät enemmän kovista juustoista, juusto-kasvivoileipäkakku saattaa olla valintasi. Homejuustojen ystäville taas sopivat kahden juuston voileipäkakku, jonka makumaailma koostuu herkullisesta sinihomejuustosta sekä täyteläisestä kermajuustosta.

Voileipäkakun voi tarjoilla myös modernissa muodossa. Mitä jos illanistujaisten pöydässä olisikin tarjolla voileipäkakkupalloja tai kauniita voileipäsusheja?

Juhlia varten voileipäkakku kannattaa valmistaa edellisenä päivänä. Koristelu on hyvä jättää samalle päivälle kuin tarjoilukin, jotta koristeet pysyvät mahdollisimman tuoreina.

Valitse alta suosikkisi!