Voileipäkakku

Voileipäkakku

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(8)

Voileipäkakku on juhlapöydän kruunaamaton kuningas. Tämän reseptin kakku sopii myös kasvissyöjille!

Liittyvät reseptit

Ainekset

Reseptistä valmistuu 10 annosta

Koristelu

Tee näin:

Tee näin:

Hienonna juusto haarukalla. Sekoita se maitorahkan ja chili-tomaattikastikkeen kanssa. Leikkaa leivistä ohuelti reunat pois. Kokoa kakku esim. ristikkäisillä leivinpaperipaloilla vuorattuun suorakaiteen muotoiseen vuokaan. Pane 4 leipäviipaletta tiiviisti rinnakkain vuoan pohjalle. Levitä niille puolet täytteestä. Pane päälle toinen leipäkerros ja levitä loppu täyte niille. Lado päälle viimeinen leipäkerros. Peitä kakku tiiviisti kelmulla ja alumiinifoliolla ja anna tekeytyä jääkaapissa seuraavaan päivään. Nosta kakku leivinpaperisuikaleiden avulla tarjoiluastiaan ja vedä leivinpaperipalat varovasti pois. Levitä maitorahka kakun päälle ja reunoille. Huuhdo ja valuta rucola sekä tomaatit. Koristele kakku rucolalla ja halkaistuilla tomaateilla. Ripottele mausteeksi suolaa ja mustapippuria. Tarjoa sellaisenaan tai tarjoa kakun kanssa lisäksi esim. parmankinkkua.