Juusto-kasvisvoileipäkakku

Juusto-kasvisvoileipäkakku

Arvioi

(0)

Erittäin maukas juusto-kasvisvoileipäkakku sopii niin suuriin kuin pieniinkin juhliin.

Ainekset

Reseptistä valmistuu 10 annosta

  • täysjyvävuokaleipää
  • kasvislientä

Täyte

  • 1 kukkakaali
  • 2 sipulia
  • 3 porkkanaa
  • 1 purjo
  • Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 1 tlk säilyketomaatteja, kokonainen (á 250 g)
  • suolaa
  • mustapippurirouhetta
  • oreganoa

Koristeet

  • Arla maustamatonta tuorejuustoa
  • Arla Emmental juustoa raastettuna
  • tuoreita viikunoita
  • 1 ruukku rucolaa
  • 2 ruukkua herneenversoja
  • Gran Castelli - juustolastuja

Tee näin:

Tee näin:

Raasta yleiskoneella kukkakaali, sipulit, porkkanat sekä purjo karkeaksi. Freesaa vihannekset kevyesti voissa. Lisää säilyketomaatit. Keitä seos tahnamaiseksi ja mausta suolalla, pippurilla ja oreganolla. Jäähdytä seos jääkaapissa. Kostuta leipäviipaleet hyvin kasvisliemellä ja täytä kasvistahnalla. Anna voileipäkakun vetäytyä yön yli painon alla. Kuorruta kakku tuorejuustolla ja koristele.