Juusto-kasvisvoileipäkakku

Juusto-kasvisvoileipäkakku

Erittäin maukas juusto-kasvisvoileipäkakku sopii niin suuriin kuin pieniinkin juhliin.
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Juusto-kasvisvoileipäkakku

Erittäin maukas juusto-kasvisvoileipäkakku sopii niin suuriin kuin pieniinkin juhliin.

Reseptistä valmistuu 10 annosta

  • täysjyvävuokaleipää
  • kasvislientä

Täyte

  • 1 kukkakaali
  • 2 sipulia
  • 3 porkkanaa
  • 1 purjo
  • Arla Meijerivoita
  • 1 tlk säilyketomaatteja, kokonainen (á 250 g)
  • suolaa
  • mustapippurirouhetta
  • oreganoa

Koristeet

Ohjeet

Raasta yleiskoneella kukkakaali, sipulit, porkkanat sekä purjo karkeaksi. Freesaa vihannekset kevyesti voissa. Lisää säilyketomaatit. Keitä seos tahnamaiseksi ja mausta suolalla, pippurilla ja oreganolla. Jäähdytä seos jääkaapissa. Kostuta leipäviipaleet hyvin kasvisliemellä ja täytä kasvistahnalla. Anna voileipäkakun vetäytyä yön yli painon alla. Kuorruta kakku tuorejuustolla ja koristele.

Suositellut tuotteet