Juusto-kasvisvoileipäkakku

Juusto-kasvisvoileipäkakku

Erittäin maukas juusto-kasvisvoileipäkakku sopii niin suuriin kuin pieniinkin juhliin.

Tee näin:

  • Raasta yleiskoneella kukkakaali, sipulit, porkkanat sekä purjo karkeaksi. Freesaa vihannekset kevyesti voissa. Lisää säilyketomaatit. Keitä seos tahnamaiseksi ja mausta suolalla, pippurilla ja oreganolla. Jäähdytä seos jääkaapissa. Kostuta leipäviipaleet hyvin kasvisliemellä ja täytä kasvistahnalla. Anna voileipäkakun vetäytyä yön yli painon alla. Kuorruta kakku tuorejuustolla ja koristele.
Valmis!

Ainekset

Täysjyvävuokaleipää
Kasvisfondi
Täyte
Kukkakaali
1
Sipuleita
2
Porkkanoita
3
Purjo
1
Säilyketomaattia, kokonainen (á 250 g)
1 tlk
Suolaa
Mustapippurirouhetta
Oregano
Koristeet
Maustamatonta tuorejuustoa
1 dl
Tuoreita viikuna
Ruukku rucola
1
Ruukkua herneenversoja
2
Gran Castelli - parmesaani lastuja