Voileipäsushit

Voileipäsushit

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(25)

Herkulliset voileipäsushit ovat täydellinen tarjottava kaikenlaisiin juhliin! Tuo voileipäkakku siis 2000-luvulle ja yllätä vieraasi voileipäsusheilla.

Liittyvät reseptit

Ainekset

Reseptistä valmistuu 64 kpl

Kasvissushit

  • 8 siivua vaaleaa vuokaleipää vaakaaleikattua
  • 1 kurkku
  • 2 isoa porkkanaa
  • 2 avokadoa
  • 500 g Arla tuorejuustoa mustapippuri
  • ruohosipulia koristeluun

Graavilohi-katkarapusushit

  • 8 siivua vaaleaa vuokaleipää vaakaleikattua
  • 500 g leikkaamatonta graavilohta
  • 200 g sulatettuja katkarapuja
  • 500 g Arla Luomu maustamatonta tuorejuustoa
  • 100 g kirjolohen mätiä
  • 1 rkl wasabitahnaa
  • Koristeluun ruohosipulia ja seesaminsiemeniä

Tee näin:

Tee näin:

Kasvissushit: Leikkaa kurkusta, porkkanasta ja avokadosta pikkurillin paksuisia tikkuja. Keitä porkanatikkuja 2 minuuttia suolavedessä ja jäähdytä. Leikkaa vuokaleipäsiivuista kuoret pois. Levitä tuorekelmu bambumatolle. Aseta leipäviipaleet matolle pystyyn 2 kpl rinnakkain. Suihkuta kevyesti vedellä ja kauli viipaleita hieman ohuemmaksi. Voitele leivät tuorejuustolla ja aseta täytteet keskelle pitkittäin aivan kuten sushia valmistaessa. Rullaa bambumaton avulla tiukaksi rullaksi ja laita jääkaappin hetkeksi tekeytymään. Leikkaa terävällä veitsellä tangot kahdeksaan osaan ja tarjoile. Koristele ruohosipulisilpulla. Graavilohi-katkarapusushit: Leikkaa graavilohesta pikkurillin paksuisia suikaleita. Leikkaa vuokaleipäsiivuista kuoret pois. Levitä tuorekelmu bambumatolle. Aseta leipäviipaleet matolle pystyyn 2 kpl rinnakkain. Suihkuta kevyesti vedellä ja kauli viipaleita hieman ohuemmaksi. Voitele leivät tuorejuustolla ja aseta täytteet keskelle pitkittäin aivan kuten sushia valmistaessa. Rullaa bambumaton avulla tiukaksi rullaksi ja laita jääkaappin hetkeksi tekeytymään. Poista kelmu ja sivele pintaan hieman tuorejuustoa ja pyörittele paahdetuissa seesaminsiemenissä. Leikkaa terävällä veitsellä tangot kahdeksaan osaan ja tarjoile. Koristele mädillä, wasabilla ja ruohosipulilla.