Aasialainen voileipäkakku

Aasialainen voileipäkakku

Voileipäkakku on erinomainen tarjottava esimerkiksi valmistujaisjuhlissa. Tässä voileipäkakussa on lisäksi Aasian tulisia makuja.

Tee näin:

  • Hienonna katkaravut ja sekoita niiden joukkoon jogurtti, makea chilikastike, valkosipuli ja korianteri. Hienonna lohi ja sekoita joukkoon crème fraiche, ruohosipuli, retikka ja wasabi. Vatkaa creme fraiche ja sekoita joukkoon makea chilikastike ja raastettu limen kuori. Mausta suolalla. Laita 4 leivänpalaa tarjoiluvadille. Levitä niiden päälle katkaraputäytettä. Laita päälle seuraavat 4 leipäpalaa ja levitä niiden päälle lohitäyte. Nosta päällimmäiseksi viimeiset 4 leipäpalaa ja levitä päälle turejuusto-creme fraiche -seos. Koristele kakku limelohkoilla, savulohella, katkaravuilla ja korianterilla, ja lisää reunoille rucolaa.
Valmis!

Ainekset

Leipäviipaletta
12
Katkaraputäyte
Kuorittuja katkarapuja
250 g
1 dl
Makeaa chilikastike
2 rkl
Hienonnettu valkosipulinkynsi
1
Hienonnettua tuoretta korianteria
2 rkl
Lohitäyte
Lämminsavulohta
200 g
2 dl
Hienonnettua tuoretta ruohosipulia
2 rkl
Raastettua retiisiä
1 dl
Wasabitahnaa
2 tl
Koristeluun
2 dl
Maustamatonta tuorejuustoa
100 g
Makeaa chilikastike
2 rkl
Limen kuori
1
Suolaa
½ tl
Rucola
60 g
Limettejä lohkoiksi leikattuna
1- 2
Kylmäsavulohi
100
Kuorittuja katkarapuja
100 g
Ruukkua tuoretta korianteri
½