Aasialainen voileipäkakku

Aasialainen voileipäkakku

Arvioi

(5)

Voileipäkakku on erinomainen tarjottava esimerkiksi valmistujaisjuhlissa. Tässä voileipäkakussa on lisäksi Aasian tulisia makuja.

Ainekset

Reseptistä valmistuu 6 palaa

  • 12 leipäviipaletta

Katkaraputäyte

  • 250 g kuorittuja katkarapuja
  • 1 dl Arla Lempi Crème fraîchea Creme Fraiche 28 % laktoositon
  • 2 rkl makeaa chilikastiketta
  • 1 hienonnettu valkosipulinkynsi
  • 2 rkl hienonnettua tuoretta korianteria

Lohitäyte

Koristeluun

  • 2 dl Arla Lempi Crème fraîchea Creme Fraiche 28 % laktoositon
  • 100 g Arla tuorejuustoa
  • 2 rkl makeaa chilikastiketta
  • 1 limen raastettu kuori
  • ½ tl suolaa
  • 60 g rucolaa
  • 1- 2 limeä lohkoiksi leikattuna
  • 100 kylmäsavulohta
  • 100 g kuorittuja katkarapuja
  • ½ ruukkua tuoretta korianteria

Tee näin:

Tee näin:

Hienonna katkaravut ja sekoita niiden joukkoon jogurtti, makea chilikastike, valkosipuli ja korianteri. Hienonna lohi ja sekoita joukkoon crème fraiche, ruohosipuli, retikka ja wasabi. Vatkaa creme fraiche ja sekoita joukkoon makea chilikastike ja raastettu limen kuori. Mausta suolalla. Laita 4 leivänpalaa tarjoiluvadille. Levitä niiden päälle katkaraputäytettä. Laita päälle seuraavat 4 leipäpalaa ja levitä niiden päälle lohitäyte. Nosta päällimmäiseksi viimeiset 4 leipäpalaa ja levitä päälle turejuusto-creme fraiche -seos. Koristele kakku limelohkoilla, savulohella, katkaravuilla ja korianterilla, ja lisää reunoille rucolaa.