
Italialainen voileipäkakku
Brunssi
•
Italialalinen voileipäkakku sopii loistavasti tarjottavaksi vaikkapa valmistujaisissa. Parmankinkku, kirsikkatomaatit ja oliivit koristavat tätä voileipäkakkua.

Tee näin:
Italialainen voileipäkakku
Vinkki
Valmista voileipäkakku edellisenä päivänä jotta se ehtii vetäytyä kunnolla.
Ainekset
Italialainen voileipäkakku
150 g | |
Aurinkokuivattuja tomaatteja
|
100 g |
Kivettömiä mustia oliivia
|
1 dl |
Maitorahkaa
|
250 g |
2 dl | |
Valkosipulinkynsi puserrettu
|
1 |
Tuoretta basilikaa karkeaksi silputtuna
|
1 dl |
Rucolaa karkeaksi silputtuna
|
1 dl |
Pitkänomaista viipaletta vaaleaa leipää
|
9 |
Koristeluun
Rucola
|
|
---|---|
Parmankinkkua tai ohuita salamiviipaleita
|
|
Kirsikkatomaatit
|
|
Mustia oliivi
|
|
Maitorahkaa
|
100 g |