Kahden juuston voileipäkakku

Kahden juuston voileipäkakku

Arvioi

(3)

Voileipäkakku on erinomainen tarjottava esimerkiksi valmistujaisjuhlissa. Tässä voileipäkakussa on purtavaa juuston ystäville!

Ainekset

Reseptistä valmistuu 12 annosta

  • 8 viipaletta ruisleipää
  • 8 viipaletta täysjyvävuokaleipää

Homejuustotäyte

Kermajuustotäyte

Koristeluun

Tee näin:

Tee näin:

Leikkaa reunat leipäviipaleista. Murusta sinihomejuusto ja sekoita siihen crème fraiche ja tuorejuusto. Sekoita raastettu kermajuusto ja crème fraiche keskenään. Aseta 4 ruisleipäviipaletta peräkkäin, levitä päälle puolet sinihomejuustoseoksesta. Aseta päälle 4 vuokaleipää. Levitä puolet kermajuustoseoksesta. Jatka vuorotellen ruisleivällä, sinihomejuustoseoksella, vuokaleivällä ja viimeistele kermajuustoseoksella. Notkista crème fraiche ja levitä kakun sivuille. Koristelele kakku auringonkukansiemenillä, retiiseillä, päärynän lohkoilla, persiljalla ja viinirypäleillä.