Kahden juuston voileipäkakku

Kahden juuston voileipäkakku

Voileipäkakku on erinomainen tarjottava esimerkiksi valmistujaisjuhlissa. Tässä voileipäkakussa on purtavaa juuston ystäville!
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Kahden juuston voileipäkakku

Voileipäkakku on erinomainen tarjottava esimerkiksi valmistujaisjuhlissa. Tässä voileipäkakussa on purtavaa juuston ystäville!

Reseptistä valmistuu 12 annosta

  • 8 viipaletta ruisleipää
  • 8 viipaletta täysjyvävuokaleipää

Homejuustotäyte

Kermajuustotäyte

Koristeluun

Ohjeet

Leikkaa reunat leipäviipaleista. Murusta sinihomejuusto ja sekoita siihen crème fraiche ja tuorejuusto. Sekoita raastettu kermajuusto ja crème fraiche keskenään. Aseta 4 ruisleipäviipaletta peräkkäin, levitä päälle puolet sinihomejuustoseoksesta. Aseta päälle 4 vuokaleipää. Levitä puolet kermajuustoseoksesta. Jatka vuorotellen ruisleivällä, sinihomejuustoseoksella, vuokaleivällä ja viimeistele kermajuustoseoksella. Notkista crème fraiche ja levitä kakun sivuille. Koristelele kakku auringonkukansiemenillä, retiiseillä, päärynän lohkoilla, persiljalla ja viinirypäleillä.

Suositellut tuotteet