Kahden juuston voileipäkakku

Kahden juuston voileipäkakku

30 minuuttia
Voileipäkakku on erinomainen tarjottava esimerkiksi valmistujaisjuhlissa. Tässä voileipäkakussa on purtavaa juuston ystäville!

Tee näin:

  • Kahden juuston voileipäkakku valmistetaan leikkaamalla ensin reunat pois leipäviipaleista.
  • Valmista seuraavaksi homejuustotäyte. Murusta sinihomejuusto ja sekoita siihen crème fraiche ja tuorejuusto.
  • Valmista kermajuustotäyte sekoittamalla raastettu kermajuusto ja crème fraiche keskenään.
  • Aseta 4 ruisleipäviipaletta peräkkäin, levitä päälle puolet sinihomejuustoseoksesta.
  • Aseta päälle 4 vuokaleipää. Levitä puolet kermajuustoseoksesta.
  • Jatka vuorotellen ruisleivällä, sinihomejuustoseoksella, vuokaleivällä ja viimeistele kermajuustoseoksella.
  • Notkista crème fraiche ja levitä se kakun sivuille.
  • Koristelele voileipäkakku auringonkukansiemenillä, retiiseillä, päärynän lohkoilla, persiljalla ja viinirypäleillä.
Valmis!

Ainekset

Ruisleipä
8 siivua
Viipaletta täysjyvävuokaleipää
8
Homejuustotäyte
100 g
Maustamatonta tuorejuustoa
100 g
1 dl
Kermajuustotäyte
Castello® Wästgöta
200 g
2 dl
Koristeluun
2 dl
Paahdettuja auringonkukansiemeniä
1 dl
Retiisejä
10
Päärynä
1
Tummia viinirypäleitä
100 g
Tuoretta tuore lehtipersilja
Lisää herkullisia ideoita