Kääritty kylmäsavulohi-katkarapuvoileipäkakku

Kääritty kylmäsavulohi-katkarapuvoileipäkakku

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(4)

Kevään juhliin uudenlainen näyttävä voileipäkakku, vain mielikuvituksesi on rajana herkkulisille täytevaihtoehdoille.

Liittyvät reseptit

Ainekset

Reseptistä valmistuu 10 annosta

Ainekset

Koristeluun

  • silputtua ruohosipulia
  • paahdettuja seesaminsiemeniä

Tee näin:

Tee näin:

Valmistusohje

Leikkaa vuokaleipäsiivuista kuori pois ja levitä ne tuorekelmulle vierekkäin pystysuoraan. Kostuta leipäviipaleita kevyesti vedellä (tai miedolla kalaliemellä) ja kauli varovasti levyjä hieman ohuemmaksi. Voitele leipälevy tuorejuustolla ja aseta täytteet tasaisesti pitkin levyä (jätä yläreunasta 3 cm ilman täytteitä) Rullaa levy kelmun avulla tiukaksi rullaksi ja laita jääkaappiin tekeytymään vähintään tunniksi. Poista kelmu ja voitele rulla tuorejuustolla. Pyörittele paahdetuissa seesamin siemenissä ja ripottele päälle ruohosipulisilppua.

Vinkki

Vinkki: Täytteet voit valita makusi mukaan. Kokeile Arlan maustettuja tuorejuustoja ja kehitä oma lempiyhdistelmäsi! Täyte-esimerkkejä: - Kalkkunaleikettä, palvikinkkua, paprikaa ja Arla tuorejuustoa valkosipuli & yrtit - Paahdettuja munakoisosiivuja, paahdettuja kesäkurpitsasiivuja, oliiviviipaleita ja Arla tomaatti & basilika tuorejuustoa