Kääritty kylmäsavulohi-katkarapuvoileipäkakku

Kääritty kylmäsavulohi-katkarapuvoileipäkakku

Kevään juhliin uudenlainen näyttävä voileipäkakku, vain mielikuvituksesi on rajana herkkulisille täytevaihtoehdoille.
Arvioi (2)

Minun arvosanani

Kääritty kylmäsavulohi-katkarapuvoileipäkakku

Kevään juhliin uudenlainen näyttävä voileipäkakku, vain mielikuvituksesi on rajana herkkulisille täytevaihtoehdoille.

Reseptistä valmistuu 10 annosta

Ainekset

  • 500 g Arla maustamatonta tuorejuustoa
  • 4 siivua vaaleaa vuokaleipää vaakaleikattua
  • 250 g (kirjolohi) kylmäsavulohta siivuina
  • 250 g katkarapuja
  • 100 g hienonnettua punasipulia
  • 1 puntti tilliä

Koristeluun

  • silputtua ruohosipulia
  • paahdettuja seesaminsiemeniä

Ohjeet

Valmistusohje

Leikkaa vuokaleipäsiivuista kuori pois ja levitä ne tuorekelmulle vierekkäin pystysuoraan. Kostuta leipäviipaleita kevyesti vedellä (tai miedolla kalaliemellä) ja kauli varovasti levyjä hieman ohuemmaksi. Voitele leipälevy tuorejuustolla ja aseta täytteet tasaisesti pitkin levyä (jätä yläreunasta 3 cm ilman täytteitä) Rullaa levy kelmun avulla tiukaksi rullaksi ja laita jääkaappiin tekeytymään vähintään tunniksi. Poista kelmu ja voitele rulla tuorejuustolla. Pyörittele paahdetuissa seesamin siemenissä ja ripottele päälle ruohosipulisilppua.

Vinkki

Vinkki: Täytteet voit valita makusi mukaan. Kokeile Arlan maustettuja tuorejuustoja ja kehitä oma lempiyhdistelmäsi! Täyte-esimerkkejä: - Kalkkunaleikettä, palvikinkkua, paprikaa ja Arla tuorejuustoa valkosipuli & yrtit - Paahdettuja munakoisosiivuja, paahdettuja kesäkurpitsasiivuja, oliiviviipaleita ja Arla tomaatti & basilika tuorejuustoa

Suositellut tuotteet