Kääritty kylmäsavulohi-katkarapuvoileipäkakku
  • Arla
  • Reseptit
  • Kääritty kylmäsavulohi-katkarapuvoileipäkakku

Kääritty kylmäsavulohi-katkarapuvoileipäkakku

Kevään juhliin uudenlainen näyttävä voileipäkakku, vain mielikuvituksesi on rajana herkkulisille täytevaihtoehdoille.
https://www.arla.fi/reseptit/kaaritty-kylmasavulohi-katkarapuvoileipakakku/

Tee näin:

Valmistusohje
  • Leikkaa vuokaleipäsiivuista kuori pois ja levitä ne tuorekelmulle vierekkäin pystysuoraan. Kostuta leipäviipaleita kevyesti vedellä (tai miedolla kalaliemellä) ja kauli varovasti levyjä hieman ohuemmaksi. Voitele leipälevy tuorejuustolla ja aseta täytteet tasaisesti pitkin levyä (jätä yläreunasta 3 cm ilman täytteitä) Rullaa levy kelmun avulla tiukaksi rullaksi ja laita jääkaappiin tekeytymään vähintään tunniksi. Poista kelmu ja voitele rulla tuorejuustolla. Pyörittele paahdetuissa seesamin siemenissä ja ripottele päälle ruohosipulisilppua.
Vinkki
  • Vinkki: Täytteet voit valita makusi mukaan. Kokeile Arlan maustettuja tuorejuustoja ja kehitä oma lempiyhdistelmäsi! Täyte-esimerkkejä: - Kalkkunaleikettä, palvikinkkua, paprikaa ja Arla tuorejuustoa valkosipuli & yrtit - Paahdettuja munakoisosiivuja, paahdettuja kesäkurpitsasiivuja, oliiviviipaleita ja Arla tomaatti & basilika tuorejuustoa
Valmis!

Ainekset

Ainekset
Maustamatonta tuorejuustoa
500 g
Siivua vaaleaa vuokaleipää vaakaleikattua
4
(kirjolohi) kylmäsavulohi siivuina
250 g
Katkarapuja
250 g
Hienonnettua punasipuli
100 g
Puntti tilli
1
Koristeluun
Silputtua ruohosipulia
Paahdettuja seesaminsiemeniä