Voileipäkakkupallot

Voileipäkakkupallot

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(5)

Cake popsit eli kakkutikkarit ovat saavuttaneet suuren suosion myös Suomessa. Tässä suolainen versio eli voileipäkakulta maistuva pallo!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Reseptistä valmistuu 25 kpl

  • 1 punasipuli
  • 4 viipaletta Maalahden limppua
  • 125 g Castello Ruohosipuli tuorejuustoa
  • 100 g kylmäsavusilakkaa tai muuta savukalaa
  • 2 tl sitruunamehua
  • mustapippuria
  • suolaa
  • iso nippu ruohosipulia

Tee näin:

Tee näin:

Leikkaa sipuli pienenpieneksi. Leikkaa limppu pieniksi paloiksi. Silppua myös savukala. Sekoita kaikki ainekset keskenään kulhossa. Silppua ruohosipuli pieniksi paloiksi. Muotoile leipä-tuorejuusto-kalamassasta pieniä palloja. Kieritä ne ruohosipulisilpussa. Massa on niin tuorejuustoinen, että ruohosipulisilppu tarttuu siihen hyvin. Voit tarjota pallot vaikkapa leikkelehaarukan piikeistä, työntämällä katkaistu pilli palloon tai sormisyötävänä lautaselta.

Vinkki

VINKKI! Voit halutessasi käyttää Castellon tilalla myös Arlan lisäaineetonta, maustamatonta tuorejuustoa ja lisätä itse taikinankin sekaan ruohosipulisilppua

VINKKI! Pallojen kierittely ruohosipulissa on välttämätön lisä. Muuten kalapallot näyttävät raaoilta lihapullilta, eivätkä heti kättelyssä aiheuta herkullista maistamisenhalua.

Lisää herkullisia ideoita