Banaanisuklaakakku

Banaanisuklaakakku

40 minuuttia
Banaanisuklaakakku on herkullinen yhdistelmä suolapähkinöitä, makeaa kermatoffeeta ja banaania. Kokeile suussa sulavaa reseptiä!
https://www.arla.fi/reseptit/banaanisuklaakakku/

Tee näin:

  • Aloita valmistamaan banaanisuklaakakku paloittelemalla suklaatoffeet pieniksi paloiksi ja laita palat kattilaan kerman kanssa. Keitä kunnes toffeet ovat kokonaan sulaneet. Ota kattila levyltä ja anna seoksen jäähtyä ja laita jääkaappiin vähintään 1 tunniksi.
  • Vatkaa toffeekerma kevyesti ja laita noin ⅓ pursotinpussiin. Viipaloi banaanit ja murskaa maapähkinät.
  • Kokoa banaanisuklaakakku ja levitä karamellisoitua maitoa sekä banaaninsiivuja kakkupohjien väliin. Levitä toffeekerma banaanisuklaakakun päälle ja reunoille.
  • Kuorruta banaanisuklaakakku eli pursota talteen otetusta toffeekermasta koristeita kakun päälle. Viimeistele kakku ripottelemalla maapähkinöitä ja suklaakermatoffeekarkkien palasia keskelle koristeeksi.
Valmis!

Ainekset

Kakkupohja leikattuna kolmeen osaan
1
Suklaatoffeeta
150 g
3 dl
Banaaneja
2
Suolattuja maapähkinöitä
1 dl
Kondensoitua maitoa ( noin 400 g)
1 tlk
Lisää herkullisia ideoita