Taatelikakku

Taatelikakku

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(21)

Taatelikakku on valloittava kahvikakku, joka on mainio valinta kahvipöydän antimeksi! Sopii myös erityisesti joululeivontaan.

Liittyvät reseptit

Ainekset

Reseptistä valmistuu 8 annosta

Voiteluun

Tee näin:

Tee näin:

1. Keitä taateleita pehmeäksi massaksi miedolla lämmöllä joko vahvassa kahvissa tai vedessä. Lisää tarvittaessa hiukan vettä.
2. Lisää sokeri ja voi. Anna seoksen jäähtyä.
3. Lisää munat tasaisesti sekoittaen.
4. Sekoita kuivat aineet keskenään.
5. Lisää massaan kermaviili ja rouhittu tumma suklaa sekä keskenään sekoitetut kuivat aineet siivilän läpi.
6. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun 1,5 – 2 litran kakkuvuokaan. Paista 175 asteessa uunin alatasolla noin tunti.

Anna kakun jäähtyä hieman ennen kumoamista. Ennen tarjoilua voit ripotella kakun pinnalle tomusokeria.

Vinkki

Tämän reseptin on suunnitellut Henskiksen hekumalliset herkut-blogin Henna.