Taatelikakku

Taatelikakku

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(25)

Pehmeä taatelikakku on valloittava kakku, joka on mainio valinta kahvipöytään tai joulukakuksi. Kokeile herkullista reseptiä!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Reseptistä valmistuu 8 annosta

Voiteluun

Lisää herkullisia ideoita

Tee näin:

Tee näin:

  1. Aloita taatelikakku käsittelemällä ensiksi taatelit. Keitä taateleita pehmeäksi massaksi miedolla lämmöllä joko vahvassa kahvissa tai vedessä. Lisää tarvittaessa hiukan vettä. Lisää sokeri ja voi. Anna seoksen jäähtyä.
  2. Lisää munat tasaisesti sekoittaen.
  3. Sekoita kuivat aineet keskenään.
  4. Lisää massaan kermaviili ja rouhittu tumma suklaa sekä keskenään sekoitetut kuivat aineet siivilän läpi.
  5. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun 1,5 – 2 litran kakkuvuokaan.
  6. Paista taatelikakku 175°C asteessa uunin alatasolla noin tunnin ajan. Jätä taatelikakku jäähtymään hetkeksi ennen kumoamista.
  7. Ennen tarjoilua voit ripotella valmiin taatelikakun pinnalle tomusokeria.

Reseptin tekijä

Tämän reseptin on suunnitellut Henskiksen hekumalliset herkut-blogin Henna.

Katso myös nämä